{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 11 May 2022

早兩日同大家介紹過外國美女Cristy Ren,睇大家個反應似乎就對身材豐滿嘅外國女生幾有興趣!既然係咁,我就拎出我個人IG Follow多時、佢每張相我都Like返10次8次嘅珍藏「Olivia Casta」出黎同大家分享!

話就話係珍藏「多時」,但其實都只係一年多啲,因為來自美國、睇個名應該有啲西班牙式拉丁血統、現年24歲嘅Olivia,其實係去年8月左右先開始經營IG、Twitter等社交平台,目前IG亦只係有不足70張相,但憑佢個鵝蛋臉配大眼睛嘅可愛臉孔,再加上每邊都堪比佢個頭咁大嘅豐滿上圍,每一張都可以話係驚為天人,值得大家不停翻J…翻睇!我想講翻睇!

而如果你嫌唔夠喉,Olivia其實仲跟上潮流,有經營自己嘅OnlyFans專頁,入面唔單止有超過200張相,而且據個介紹講,尺度比起IG、Twitter上嘅相會更進一步!8蚊美金黎講真係幾吸引…

圖片:oliviacastaxx on IG

日本女藝人嘅「銜頭」通常有兩款,一款就係有幾大吹幾大,例如環奈BB當年被稱為「千年一遇美少女」,然後就有好多「二千年一遇」、「一億光年美少女」等等;另一款就係強調個女仔有幾普通,好似今日要介紹嘅呢位「た ...
girls
【深夜】普通女子的初次水著封面 「たゆらもも」
25 May 2022
雖然「寫真偶像」呢個專業幾乎係日本獨有,但鍾意睇性感靚女乃係全世界男人 (甚至女人) 嘅共同興趣,所以外國當然有人去創作呢類內容。例如唔少Twitch實況主,名義上係做直播,實際上都係靠外表黎吸引觀眾,例如呢位 ...
girls
【深夜】人如其名!外國超火辣實況主「Msfiiire」
20 May 2022