{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 12 May 2022

年紀開始大,開始擔心自己健康,所以我近排開始夜晚出街跑下步,不過今日咁大雨睇黎就跑唔到!但唔緊要!喺屋企一樣可以做運動!我就喺YouTube上搵到呢個叫做「なな」嘅日本YouTuber,佢拍啲片就係教大家喺屋企拉下筋、做下瑜伽咁!而且你睇佢啲片,同出面一樣咁大「雨」架!

喺Twitter上自稱係個OL嘅「なな」喺去年7月開創YouTube頻道教大家拉筋同做簡單瑜伽,驟眼睇你可能會覺得冇咩特別、啲動作亦唔見得有幾困難,なな亦全程戴住口罩遮蓋臉孔,似乎冇咩睇頭。

但正常所謂魔鬼在於細節中,仔細睇嘅話,你就會發現なな似乎係真空上陣,每次一挺起胸膛就會見到胸前若隱若現嘅兩點突起。而且瑜伽動作好多都要扒、要瞓、要烏企低身、要腿張開,即使著住鬆身衫,胸前豐滿嘅なな依然令到春光滿室!

久唔久なな亦會換上不同服裝拍片,有時更會同大家推薦內衣及泳衣,甚至會教大家如何防止胸部下垂——你話呢啲咁有教育意義嘅YouTube,係咪應該每條片都睇返十次八次先?

資料來源:ななの部屋 on YouTuber

日本女藝人嘅「銜頭」通常有兩款,一款就係有幾大吹幾大,例如環奈BB當年被稱為「千年一遇美少女」,然後就有好多「二千年一遇」、「一億光年美少女」等等;另一款就係強調個女仔有幾普通,好似今日要介紹嘅呢位「た ...
girls
【深夜】普通女子的初次水著封面 「たゆらもも」
25 May 2022
雖然「寫真偶像」呢個專業幾乎係日本獨有,但鍾意睇性感靚女乃係全世界男人 (甚至女人) 嘅共同興趣,所以外國當然有人去創作呢類內容。例如唔少Twitch實況主,名義上係做直播,實際上都係靠外表黎吸引觀眾,例如呢位 ...
girls
【深夜】人如其名!外國超火辣實況主「Msfiiire」
20 May 2022