{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 27 Jun 2022

唔少日本女仔自細嘅願望就係加入演藝界,做偶像又好、模特兒又好、演員又好,反正佢哋就係會想盡辦法留喺業界之中成就自己嘅夢想。但同時亦有人選擇急流勇退,從幕前工作退下來。好似今晚要介紹嘅呢位「斉藤優里」咁,就係其中之一啦。

現年28歲嘅斉藤優里從BB時期就已經係擔任緊模特兒,可見佢媽媽其實係非常熱衷於將個女推入日本演藝界。青少年時期嘅斉藤優里亦的確以加入如AKB48等偶像團體為目標,17歲時因為媽媽勸說而加入當時新成立嘅「乃木坂46」成為創團成員之一,演藝發展亦相當唔錯。不過佢於2019年就宣佈從團體畢業,去年更加宣佈退出演藝界,結束十年幕前生涯。

斉藤優里曾經透露,佢希望引退後轉為幕後人員,認為自己做過偶像及幕前,能夠好好完成製作人嘅工作。同時佢亦對時裝非常感興趣,希望有朝一日成立自己嘅服裝品牌。引退後佢雖然有保留IG,但就只有飲飲食食等普通日常照片,如果想睇到佢偶像時期嘅美貌,就唯有搵留下來嘅清純寫真啦。

IG:yuuri_3ito 

呢個世界上有一種性感,叫做「反差」,例如一個明明平時形象非常健康清純嘅女仔,突然之間轉行大膽性感路線,通常都會令男士們感到眼前一亮,面紅耳熱。而今日要介紹呢位「新藤まなみ」,就係一個好例子啦! ...
girls
【深夜】清純美人突出全裸寫真 能講五國語言嘅「新藤まなみ」
12 Aug 2022
相學中有云:眼下有痣,桃花旺盛,而對於非常講求人緣嘅藝能界,桃花好亦代表人氣更好如果按照呢個思路,咁今日要介紹嘅呢位「竹內花」理應一入行就大紅大紫。不過事實就唔係咁,係直到近排佢開始轉行水著,露出豐腴 ...
girls
【深夜】美人痣加可愛酒粒 豐腴美人「竹内花」
11 Aug 2022