{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 17 Aug 2022

其實早於舊年一月,我哋就曾經介紹過身兼寫真偶像及職業雀士 (麻雀選手) 嘅「岡田紗佳」,點解依家又要介紹多次?唔係因為佢呢一年又影咗好多性感靚相,而係佢近日於日本麻雀比賽中又食出奇牌——「叫十三飛嘅十三么 (日本叫國士無雙)」!就算唔睇佢嘅好身材,睇佢打牌都夠令人興奮呀!

現年28歲嘅日中混血兒岡田紗佳,由於屋企就係開麻雀館,所以自細就已經識打牌。長大後除咗擔任模特兒外,亦成為職業雀士參加各項比賽。而其成名作就係3年前食出「日本電視史上首次九蓮寶燈」,即筒索萬任何一色,於門清情況下儲齊1112345678999加多任何一隻,條片於YouTube上有成900萬次觀看,可見係幾咁神奇。

而近日岡田紗佳參加日本「麻雀最強戰」時又再次食出奇牌。東三局一起手就已經有8隻么牌,第一隻再摸紅中,到第十輪就儲齊13隻么牌,差對眼就食糊,即係叫13飛。佢隨即立直叫糊,一輪之後就由對家瑞原明奈出統,食咗鋪32,000點嘅「役滿」。

比賽播出後,唔少網民都驚訝岡田紗佳喺短短幾年內,就食咗兩鋪好多人成世見都未見過嘅奇牌,仲要係有電視轉播嘅比賽之中,情況非常罕見。相比之下,佢個E Cup身材好似就冇咁有衝擊力啦。

IG:sayaka_okada

咁多年黎,相信大家都喺IG睇過唔少靚女,但唔知係咪睇得多,大家有冇好似我咁,覺得睇啲大家都識嘅靚女已經滿足唔到?反而睇啲依家冇人識,但你深信佢未來會紅嘅靚女,反而更加開心?如果係咁,你就應該會好鍾意以下 ...
girls
【深夜】IG得7000人Follow 搶先認識寫真新星「藤本沙羅」
05 Dec 2022
曾幾何時,空姐乃係唔少女仔嘅夢想工作,亦係最能引起男性幻想嘅職業之一,不過近年疫情搞到好多空姐都冇工開,唔少人都轉咗工。而今晚要為大家介紹嘅呢位「華村あすか」,曾經亦有一個空姐夢,亦同樣地中途轉咗工, ...
girls
【深夜】差啲去咗做空姐 高身長好身材「華村あすか」
02 Dec 2022