{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 25 Aug 2022

如果話校服係代表緊男生心中不能忘記嘅美好青春,咁俗稱「死庫水」嘅學生/競賽泳裝,大概就係大家從未親眼見過嘅遺憾。不過好在,「死庫水」素來都係日本Coser們喜愛嘅服裝主題之一,好似呢位「とみこ」咁,就更加可以稱為「死庫水專業戶」,唔知佢又能唔夠能彌補大家心中嘅遺憾?

現年26歲嘅「とみこ」係一個於Twitter擁有超過22萬Followers嘅日本知名網紅,據佢於自己介紹所講,佢其中一個愛好就係「死庫水」競泳水著,而佢亦身體力行咁同大家分享佢嘅喜好,例如早排佢就推出個人寫真集《競泳Bible》,親身示範各種競泳水著嘅美態,佢亦於Twitter上發佈咗部份寫真照。可愛樣貌加上緊緊包裹身體、勾勒出所有線條嘅競泳水著,的確係別有一番味道。

Twitter:1035_magica
大家有Follow下啲香港IG靚女,都知依家係人都會Post下泳衣照、性感照呃Like,你或者會想像,喺寫真風氣更盛行嘅日本,女藝人喺社交媒體出下性感相係平常嘅事,但對於今晚要介紹嘅呢位「森みはる」就唔係啦!因為大家 ...
girls
【深夜】甜美偶像再嘗性感!「森みはる」將推第二本寫真!
29 Sep 2022
雖然大部份男士都看重女仔嘅身材,但比起「冇身材」更令男人嘅害怕嘅就係「假身材」。事實上無論邊個地方,都有女仔因為身材太好而被質疑有後天加功,大部份女仔都會選擇唔回應,但日本寫真女星「鈴木ふみ奈」就決定 ...
girls
【深夜】為證真材實料 「鈴木ふみ奈」首次公開「全露」照!
28 Sep 2022