{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 07 Sep 2022

日本嘅女子偶像團體成員,通常都會為不同雜誌拍攝寫真。好似女團「#ババババンビ」咁,我哋之前就介紹過其成員「水湊みお」及「岸みゆ」嘅性感寫真。不過整體顏值都頗高嘅「#ババババンビ」又點會只有兩名成員進軍寫真界呢?所以為大家介紹第三名成員,「宇咲」!

「宇咲」本名「柊宇咲」,現年19歲,乃係「#ババババンビ」」中最年輕嘅成員。佢喺年僅11歲就於原宿街頭被星探發掘而加入偶像團體,不過接連兩次都因團體解散而需要另尋出路,到上年2月先以新成員身份加入「#ババババンビ」成為隊中嘅「桃色 (粉紅色) 擔當」,今年更開始拍攝水著寫真,展現出充滿年輕活力嘅D Cup身材,令人氣更上一層樓。

雖然有住非常陽光嘅笑容,但「宇咲」曾經於一個訪問中透露,自己擁有「雨女」體質,由小學開始無論係參加學校陸運會、定係同朋友Plan咗兩個月嘅迪士尼之旅,結果都係落雨、打風收場。好在早前佢為《週刊Playboy》拍攝寫真,就遇上一個大晴天,所以大家先有靚相睇咋!

IG:usa_usa0427

早前曾經為大家報導過,日本流行文化研究學者指出「AKB48」成員數大跌,似乎處於危急存亡之秋。事實上唔單止AKB48,其他女團亦面臨同樣困境。好似AKB嘅姊妹團NMB48咁,自過去幾年就已經有數十名團員「卒業」,當中更 ...
girls
【深夜】笑顏美乳王道寫真偶像 「本郷柚巴」離團後更成熟
19 Feb 2024
唔少日本女星都好早就出道,甚至好細個就開始拍寫真,所以就算上一次同大家介紹佢已經係幾年前,但依家一睇佢都仲係「十八廿二」。好似今晚呢位「豊田ルナ」咁,早於2021年我就已經介紹過佢,但原來佢舊年先真正年滿 ...
girls
【深夜】溫故知新 去年剛成人的「豊田ルナ」
16 Feb 2024