{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 11 Nov 2022

唔少女性網紅都係因為自己嘅外表、身材而獲得人氣,但要將人氣轉化為實際嘅收入,往往都係要花多少少心思,而其中一個最普遍嘅做法,就係開間鋪去買自己「設計」嘅服裝,而今日要介紹嘅呢韓國網紅「nana.un」就係其中之一。睇到呢到你可能會問,既然咁普遍又有咩好介紹?你睇落去就知架啦。

據網上資料顯示,於IG上有超過50萬人Follow嘅「nana.un」本來係一名瑜伽老師,唔知係佢天生麗質定係瑜伽訓練有功,反正從結果而言,佢就係擁有一副無論係你同我呢啲麻甩佬,定係最睇唔過眼人哋有好身材嘅女人們都挑剔唔到、應大則大應翹則翹嘅完美身材,再加上佢經常喺IG發佈自己性感而不落俗套嘅靚相,從而令佢成為韓國網絡上不停有人討論嘅美女。

後來「nana.un」就創立咗自己嘅女裝品牌,整個產品線唔係內衣就係泳衣,成間網店最多布嘅衫都係勒到全身曲線出哂黎嘅「摟_裙」,冇返咁上下身材都真係Carry唔到。而為咗宣傳「nana.un」亦會親自擔任Model,幫鋪頭拍宣傳照,結果就係佢有更多靚相可以Post,我哋有更多靚相可以睇啦。

IG:nana.un

四月時我同大家介紹過,因為台上表演時被Fans影到超靚相,號稱能夠與橋本環奈當年爆紅嘅「奇跡的一枚」媲美嘅地下偶像「中川心」。咁既然佢靚到身在香港嘅我哋都知道,日本嘅各大雜誌又點會放過佢呢?所以事隔近兩個 ...
girls
【深夜】第二次「奇跡的一枚」 地下偶像「中川心」寫真出道!
08 Jul 2024
寫真偶像靠外表走紅係不爭嘅事實,但隨住年紀漸長、身材走樣,佢哋嘅人條亦好可能會慢慢滑落,所以大部女星嘅寫真生涯都係去到三字頭左右就完結。而今日要介紹嘅呢位「菜乃花」亦唔例外,於日本寫真界活躍13年嘅佢, ...
girls
【深夜】輕熟寫真女星「菜乃花」 8月推最後寫真集
08 Jul 2024