{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 11 Nov 2022

唔少女性網紅都係因為自己嘅外表、身材而獲得人氣,但要將人氣轉化為實際嘅收入,往往都係要花多少少心思,而其中一個最普遍嘅做法,就係開間鋪去買自己「設計」嘅服裝,而今日要介紹嘅呢韓國網紅「nana.un」就係其中之一。睇到呢到你可能會問,既然咁普遍又有咩好介紹?你睇落去就知架啦。

據網上資料顯示,於IG上有超過50萬人Follow嘅「nana.un」本來係一名瑜伽老師,唔知係佢天生麗質定係瑜伽訓練有功,反正從結果而言,佢就係擁有一副無論係你同我呢啲麻甩佬,定係最睇唔過眼人哋有好身材嘅女人們都挑剔唔到、應大則大應翹則翹嘅完美身材,再加上佢經常喺IG發佈自己性感而不落俗套嘅靚相,從而令佢成為韓國網絡上不停有人討論嘅美女。

後來「nana.un」就創立咗自己嘅女裝品牌,整個產品線唔係內衣就係泳衣,成間網店最多布嘅衫都係勒到全身曲線出哂黎嘅「摟_裙」,冇返咁上下身材都真係Carry唔到。而為咗宣傳「nana.un」亦會親自擔任Model,幫鋪頭拍宣傳照,結果就係佢有更多靚相可以Post,我哋有更多靚相可以睇啦。

IG:nana.un

早幾年新聞好流行提起「一帶一路」,不過隨住世界政局改變,最近期提起「一帶一路」,已經係解釋緊柬埔寨個KK園區究竟係點樣黎。新聞上嘅一帶一路冇人提唔緊要,日本寫真界就仲有人記得「一帶一露」,而佢就係日本IG ...
girls
【深夜】傳說中嘅一帶一露!似鳥沙也加首本實體寫真
29 Nov 2022
大家成日話香港媒體係標題黨,其實諗條夠搶眼嘅題目不嬲都係媒體嘅工作之一,好似我今日搵緊有咩女仔可以介紹畀大家時,就見到一個美女寫真上面竟然大大隻字寫住「透J之衝擊」。好地地一個女仔做咩要「透J」?莫非那 ...
girls
【深夜】這麼可愛的不是男子!日本寫真星「透」J之衝擊
28 Nov 2022