{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 10 Nov 2022

由於登上青少年雜誌封面係打響知名度嘅好方法,所以唔少日本女子偶像團體將啲顏值高、身材好嘅成員推出去拍攝水著寫真,而女團「#ババババンビ」亦唔例外。七名成員當中,之前我哋都介紹過嘅「水湊みお」及「宇咲」已經係寫真常客,另外三名成員「近藤沙瑛子」、「小鳥遊るい」及「池田メルダ」今年亦急起直追,就連淨返兩名成員最近亦首次拍攝個人寫真,實行「全員水著中」,而今次就為大家介紹其中一位,「吉沢朱音」!

現年25歲嘅吉沢朱音,乃係「#ババババンビ」嘅五名創團成員之一,亦係成員當中年紀較大嘅一位,但憑我搵到嘅資料,佢過往只係試過同其他成員一齊,以團體名義拍攝寫真,從未試過自己單獨上陣,反觀其餘成員或多或少都有拍攝個人寫真嘅經歷。難怪日本著名雜誌《FRIDAY》於上月尾公開佢嘅首輯個人寫真時,都用上「破天荒」為題啦!

更令人費解嘅係,論樣貌吉沢朱音擺明係皇道美少女,講身材雖然唔算好有睇頭但都叫均秤,明明就係好適合拍攝寫真,依家先推出第一輯個人寫真就真係有啲可惜,希望佢未來可以急起直追啦。

IG:nesomagic72

早幾年新聞好流行提起「一帶一路」,不過隨住世界政局改變,最近期提起「一帶一路」,已經係解釋緊柬埔寨個KK園區究竟係點樣黎。新聞上嘅一帶一路冇人提唔緊要,日本寫真界就仲有人記得「一帶一露」,而佢就係日本IG ...
girls
【深夜】傳說中嘅一帶一露!似鳥沙也加首本實體寫真
29 Nov 2022
大家成日話香港媒體係標題黨,其實諗條夠搶眼嘅題目不嬲都係媒體嘅工作之一,好似我今日搵緊有咩女仔可以介紹畀大家時,就見到一個美女寫真上面竟然大大隻字寫住「透J之衝擊」。好地地一個女仔做咩要「透J」?莫非那 ...
girls
【深夜】這麼可愛的不是男子!日本寫真星「透」J之衝擊
28 Nov 2022