{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 16 Nov 2022

一般黎講,拍攝水著寫真素來係年輕貌美嘅少女嘅專利,好少女星去到「三字頭」都仲會繼續拍,更少人係去到30歲先「返黎拍」,更更少人係30歲拍都仲可以有好成績,唯一一個特例,大概就係深田恭子,而今日要介紹嘅呢位啱啱30歲「足立梨花」就話要做第二個深田恭子,大家又點睇呢?

上個月啱啱30歲嘅足立梨花,早於2007年15歲時就參加日本大型經理人公司Horipro嘅選秀比賽,最後擊敗超過5萬名參賽者勝出而入行,翌年就已經參演三部戲,11年開始參演《ヒルナンデス》踏足綜藝,事業發展可謂都非常順利。而佢當然亦不能免俗地曾經拍過寫真、出過寫真集,但因為戲劇、綜藝發展都好好,所以自2014年推出最後一本寫真集後,近8年佢就同寫真絕緣。不過近來佢就趁住自己30歲而推出新寫真集,而且仲賣得非常好,要再版添!

點解佢突然又想出寫真呢?據日本傳媒報導,足立梨花係見到同公司嘅前輩深田恭子,喺30歲後出嘅幾本寫真集都大賣,所以希望複製前輩嘅成功之路;加上自己30歲後能夠展示出「大人的性感」,吸引力大增,所以先決定再推出新寫真。值得一提嘅係,足立梨花認為自己身材上最大嘅賣點係個Pat Pat,甚至為咗寫真集刻意請教練去練好個Pat Pat,大家又滿唔滿意佢個成果呢?

IG:adacchee

早幾年新聞好流行提起「一帶一路」,不過隨住世界政局改變,最近期提起「一帶一路」,已經係解釋緊柬埔寨個KK園區究竟係點樣黎。新聞上嘅一帶一路冇人提唔緊要,日本寫真界就仲有人記得「一帶一露」,而佢就係日本IG ...
girls
【深夜】傳說中嘅一帶一露!似鳥沙也加首本實體寫真
29 Nov 2022
大家成日話香港媒體係標題黨,其實諗條夠搶眼嘅題目不嬲都係媒體嘅工作之一,好似我今日搵緊有咩女仔可以介紹畀大家時,就見到一個美女寫真上面竟然大大隻字寫住「透J之衝擊」。好地地一個女仔做咩要「透J」?莫非那 ...
girls
【深夜】這麼可愛的不是男子!日本寫真星「透」J之衝擊
28 Nov 2022