{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 23 Nov 2022

日本唔少寫真女星又或模特兒,都有做過賽車女郎嘅經歷,而且佢哋都有啲共同特質,例如通常都生得好高、對腳超長、通常都仲係散發住「姐姐」嘅氣息。不過近來日本就出現咗一位與別不同、走可愛風嘅賽車女郎「涼雅」,近日佢仲正式踏足寫真界添!

現年19歲嘅涼雅,今年先加入賽車女郎嘅行列,但就已經於7月舉行嘅日本賽車女郎大賞中拎到新人獎,絕對係車場上嘅新星之一。而且雖然涼雅有164cm,以女仔黎講唔算矮,但喺一眾閒閒地都170cm以上、對腳去到我心口嘅賽車女郎之間,個樣仲要非常「妹妹」嘅涼雅就絕對係「異類」,異類到佢當日拎到新人獎之後,網民替佢開心之餘亦都好奇怪:「依家啲賽車女郎係咁嘅咩?」涼雅自己亦坦承,因為外貌同年紀嘅關係,同隊嘅其他賽車女郎唔單止當佢係妹妹,直頭當佢係BB咁看待。

而近日涼雅就正式進軍寫真界,為《週刊Playboy》獻出自己嘅首次水著寫真。據涼雅於訪問時講,佢自己平時都好少會著比堅尼,今次就為寫真獻身。平心而論,身型偏瘦嘅涼雅,未必能夠滿足一眾「肉食系」男士們,不過加埋佢嗰個非常陽光嘅笑容,成件事又睇到你好開心咁囉。

IG:su__taro._.y

早幾年新聞好流行提起「一帶一路」,不過隨住世界政局改變,最近期提起「一帶一路」,已經係解釋緊柬埔寨個KK園區究竟係點樣黎。新聞上嘅一帶一路冇人提唔緊要,日本寫真界就仲有人記得「一帶一露」,而佢就係日本IG ...
girls
【深夜】傳說中嘅一帶一露!似鳥沙也加首本實體寫真
29 Nov 2022
大家成日話香港媒體係標題黨,其實諗條夠搶眼嘅題目不嬲都係媒體嘅工作之一,好似我今日搵緊有咩女仔可以介紹畀大家時,就見到一個美女寫真上面竟然大大隻字寫住「透J之衝擊」。好地地一個女仔做咩要「透J」?莫非那 ...
girls
【深夜】這麼可愛的不是男子!日本寫真星「透」J之衝擊
28 Nov 2022