{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 01 Dec 2022

如果有得揀,絕大部男士都係鍾意年輕貌美嘅女仔——好多女士喺呢個時候就會跳出黎鬧「你哋膚淺」。但其實佢哋真係錯啦,因為男人嘅膚淺唔係在於「只鍾意年輕女仔」,而係在於「只要佢夠靚同身材夠好,唔理佢幾多歲我哋都一樣鍾意」。好似今日要介紹呢位日本網紅「KIKA」咁,雖然已經36歲,但你會話你唔鍾意佢咩?

據KIKA於IG上寫明,佢係1986年11月26日出世,換言之佢上個星期先啱啱迎來自己嘅36歲生日。不過你睇佢IG上面啲靚相,就完全睇唔出佢原來已經「就黎四張」,相信亦係點解佢有近40萬Followers嘅原因之一。作為一名素人網紅,網上搵到關於KIKA嘅資訊並唔多,除咗佢自己寫明嘅年齡同身高 (168cm)之外,唯一知道嘅就係佢可能係日、韓混血,或者就能解釋到點解佢皮膚又白、身材又好又生得高啦。

不過KIKA喺IG亦寫到明「相與真人有所差別的話不會負責任」,或者可以理解做佢啲相有經過後期加工。不過唔緊要呀,喺「唔負責任」呢部份,大部份男人都係咁架咋,夾架我哋!

IG:kik_____a_

雖然話才能於演藝界非常重要,但大家撫心自問,如果個藝人嘅外表並唔出眾,大家又有幾可會用心留意佢有咩才能?好似今晚要介紹嘅呢位「石井ひなこ」咁,如果我只係話佢係女子偶像團體成員、音樂大學畢業、甚至有埋絕 ...
girls
【深夜】音大畢業妹系寫真新星 絕對音感「石井ひなこ」
01 Mar 2024
近年韓流大盛,唔少韓國偶像組合或者藝人都由韓國紅出國際,甚至唔少日本人都選擇去韓國發展,然後先紅到返日本。而最新加入呢個行列嘅,就有日本美女主播「谷あさこ」。有趣嘅係,身為主播嘅佢唔係靠主持、亦唔係因 ...
girls
【深夜】日本美女主播進軍韓國 「谷あさこ」竟然係靠唱演歌?
28 Feb 2024