{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 01 Dec 2022

如果有得揀,絕大部男士都係鍾意年輕貌美嘅女仔——好多女士喺呢個時候就會跳出黎鬧「你哋膚淺」。但其實佢哋真係錯啦,因為男人嘅膚淺唔係在於「只鍾意年輕女仔」,而係在於「只要佢夠靚同身材夠好,唔理佢幾多歲我哋都一樣鍾意」。好似今日要介紹呢位日本網紅「KIKA」咁,雖然已經36歲,但你會話你唔鍾意佢咩?

據KIKA於IG上寫明,佢係1986年11月26日出世,換言之佢上個星期先啱啱迎來自己嘅36歲生日。不過你睇佢IG上面啲靚相,就完全睇唔出佢原來已經「就黎四張」,相信亦係點解佢有近40萬Followers嘅原因之一。作為一名素人網紅,網上搵到關於KIKA嘅資訊並唔多,除咗佢自己寫明嘅年齡同身高 (168cm)之外,唯一知道嘅就係佢可能係日、韓混血,或者就能解釋到點解佢皮膚又白、身材又好又生得高啦。

不過KIKA喺IG亦寫到明「相與真人有所差別的話不會負責任」,或者可以理解做佢啲相有經過後期加工。不過唔緊要呀,喺「唔負責任」呢部份,大部份男人都係咁架咋,夾架我哋!

IG:kik_____a_

香港地地方淺窄、加上大家生活繁忙,浸浴呢家嘢通常都係去Staycation先有閒情逸志做。不過對於日本人黎講,浸浴、浸溫泉可以話係生活習慣之一,甚至有人嘅興趣就係週圍咁浸。好似今日要介紹呢位「高山みれい」咁,就 ...
girls
【深夜」熱愛浸浴的童顏寫真女星 「高山みれい」
07 Feb 2023
縱然AKB系女團近年嘅人氣有所回落,但無可否認嘅佢,佢哋一直以黎為日本演藝發掘出唔少有外貌、有才華、有身材嘅新人,甚至即使係中途卒業嘅成員,往往都能夠於卒業後以「前AKB成員」身份爭取報導,好似以下落黎要介 ...
girls
【深夜】個名好特別 前AKB成員「達家真姫宝」初寫真即全裸
06 Feb 2023