{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 12 Jan 2023

所謂一將功成萬骨枯,每一個成功紅到你同我都知道嘅偶像,背後其實都有無數個同樣懷住偶像夢,但就因為各種原因而未為人識嘅少女。如果你都係當中嘅一份子,你或者會選擇放棄夢想,返去讀書或者打工。但今日要介紹呢位「戸田ころね」,佢就唔單止冇放棄,仲決定自己話事,最後做埋經理人公司老闆、團隊製作人及成員。

「戸田ころね」2017年加入地下偶像團體「atME」開始演藝之路,後來又輾轉加入過另外兩個偶像團體,但都未能獲得令佢滿意嘅成績。佢於一個訪問中講過,當時佢就已經係「大人們唔鍾意嘅小朋友」,因為佢會不停提出「點解我哋唔做呢啲」嘅意見,希望可以幫助團體發展。所以當佢從第三個團體畢業後,佢就決定自己搞一間經理人公司、自己搞個偶像團體、自己再做埋成員,反正就係一切都掌握喺自己手中。

佢提到,就係自己落手落腳做,先發現件事唔係當年佢想像得咁簡單,並開始明白當年嗰班「大人」其實有幾辛苦。但佢就1憑住對於音樂嘅熱誠、以及「除咗偶像之外冇其他嘢想做」嘅決心,努力咁帶領團體向前。近日佢仲為《週刊Playboy》拍攝水著寫真,進一步提升自己嘅人氣。大家要多多支持佢啦。

IG:toda.corone

香港地地方淺窄、加上大家生活繁忙,浸浴呢家嘢通常都係去Staycation先有閒情逸志做。不過對於日本人黎講,浸浴、浸溫泉可以話係生活習慣之一,甚至有人嘅興趣就係週圍咁浸。好似今日要介紹呢位「高山みれい」咁,就 ...
girls
【深夜」熱愛浸浴的童顏寫真女星 「高山みれい」
07 Feb 2023
縱然AKB系女團近年嘅人氣有所回落,但無可否認嘅佢,佢哋一直以黎為日本演藝發掘出唔少有外貌、有才華、有身材嘅新人,甚至即使係中途卒業嘅成員,往往都能夠於卒業後以「前AKB成員」身份爭取報導,好似以下落黎要介 ...
girls
【深夜】個名好特別 前AKB成員「達家真姫宝」初寫真即全裸
06 Feb 2023