{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 17 Jan 2023

因為2011年日本東北大地震引致福島核事故,所以唔少人一聽到「福島」呢兩個字,就硬係會聯想到啲唔好嘅事。而我今日介紹呢個女仔,就係希望打破大家對於福島嘅壞印象,因為來自福島嘅「坂口風詩」,有個朵叫「福島的奇跡」!

2000年出世嘅坂口風詩,最初係被當地報章《福島美少女図鑑》報導後獲得人氣,繼而加入演藝界。2018年事佢仲參加過日本著名制服選美比賽「制コレ18」,雖然未能獲獎,但就順勢加入寫真界,並於《週刊Playboy》獻出自己嘅初次水著寫真。身高158cm嘅佢,雖然身材數字為「冇咩特色」嘅33-23-35,但就勝在平均,該有嘅都有。另外佢亦有個非常燦爛嘅陽光笑容,睇到佢笑你分分鐘都忍唔住笑,一齊忘記關於福島嘅壞印象。

IG:futa_sakaguchi

相信睇得我哋「深夜系列」嘅男人都知邊個係「神木麗」,而相信唔少人都會認同「神木麗」係目前AV界中身材最正嘅女優(戴返個頭盔,「之一」啦下)。咁如果我同你講,寫真界近日出現一個無論個名、身材都同神木麗「只 ...
girls
【深夜】寫真界「神木麗」 神胸「神木玲美」
23 Feb 2024
一個新人要於日本寫真界取得成功,除咗要依賴佢本身嘅「硬件」之外,其實仲需要好多其他因素配合,例如本身有冇特別嘅資歷,可能打過咩工、做過Model偶像等,有嘅話就更容易吸引到雜誌為你製造話題。而今日要介紹嘅 ...
girls
【深夜】奇蹟的八頭身 寫真界神秘新人「あんもち。」
21 Feb 2024