{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 19 Jan 2023

一般黎講,隨住出道年資漸長,女星們嘅寫真尺度都會有所改變:有人越來越紅於是慢慢「封胸」,亦有人越影越激最後裸體上陣。但無論如果,出道時嘅寫真通常都係最「穩陣」嘅尺度。不過今晚要為大家介紹嘅呢位「下村明香」就唔係咁玩,啱啱先推出第一隻寫真DVD嘅佢,一黎就將個尺度推到極致,再咁落去過幾年我諗佢要推出X光寫真先搞得掂。

雖然個樣頗為成熟,但其實下村明香係一個1999年出世,現年23歲嘅青春少女。翻睇資料,佢大約係於2021年9月與經理人公司簽約準備出道,並於去年10月推出首隻個人寫真DVD《First Love》。雖然隻DVD個名就叫「初戀」,但佢喺入面著啲衫就絕對唔青澀,當中不乏僅以貼紙遮住胸前重點嘅這型,露出度非常高。

露出度高除咗引起話題之外,仲令佢隻出道作成為日本Amazon寫真銷售榜第一,而佢亦會於1月下旬推出第二隻寫真DVD,同時早前亦首次為《Friday》拍攝寫真,開姑進軍青少年雜誌。至於佢個頭開成咁,之後仲可以點樣有突破、有新鮮感呢……我諗大家就要拭目以待啦。

IG:s_sayaka.official

香港地地方淺窄、加上大家生活繁忙,浸浴呢家嘢通常都係去Staycation先有閒情逸志做。不過對於日本人黎講,浸浴、浸溫泉可以話係生活習慣之一,甚至有人嘅興趣就係週圍咁浸。好似今日要介紹呢位「高山みれい」咁,就 ...
girls
【深夜」熱愛浸浴的童顏寫真女星 「高山みれい」
07 Feb 2023
縱然AKB系女團近年嘅人氣有所回落,但無可否認嘅佢,佢哋一直以黎為日本演藝發掘出唔少有外貌、有才華、有身材嘅新人,甚至即使係中途卒業嘅成員,往往都能夠於卒業後以「前AKB成員」身份爭取報導,好似以下落黎要介 ...
girls
【深夜】個名好特別 前AKB成員「達家真姫宝」初寫真即全裸
06 Feb 2023