{ SKIP }
文:MenClub 波特先生  圖:互聯網
POSTED ON 21 Aug 2019

「寸王」摩連奴自從離開曼聯後,至今都未有球隊可以執教,因此被迫暫時去左做比賽評述員。雖然無離開足球圈,但係摩連奴仍然非常掛住做教練嘅時間,甚至因此而情緒激動。

摩連奴嘅執教生涯可以話非常輝煌,除左曼聯佢仲執教過皇馬、國米、波圖等,每一支球隊喺佢手下都一定有錦標落袋,而總計佢一共奪得25個主要冠軍錦標。

雖然履歷夠晒猛,但係56歲嘅佢仍然未搵到佢嘅下一支球隊。摩連奴表示:「我以往一直都非常享受足球,並一直無停落黎。而現在我停下來了,但卻毫無享受,我享受不到現在嘅時刻,我很想念它。」

從訪問中,可以睇得出摩佬係真係好想再次執教,雖然有朋友叫佢享受現在嘅時光,但好明顯佢真係享受唔到,佢對現況想對失望,佢嘅生命最重要就係足球。唔知黎緊,究竟會唔會其他球隊願意邀請佢執教呢?

//呢位前AV女星著住件屈福特波衫亮相,引起網民瘋傳,但又唔好以為佢搏出位,事關去年開始佢已轉型為體育主播!//
hobby
玄火 - 體肉主播Mia Khalifa
20 Sep 2019
自由係無價架!
hobby
【球王都撐】C朗拿度:「我想要自由呀!」
20 Sep 2019