{ SKIP }
文:MenClub 摯樂  圖:互聯網
POSTED ON 09 Sep 2019
【不違和】美少女轉身變已變成黃金聖鬥士救世人跳出生天

近來團結香港力量強大,連60年互不交往的男女校都可以手拖手連埋一齊,男校舊生等足四十年,親愛的女校學生終走過來,共同為正義而戰,如此這般,雅典娜的黃金聖鬥士點解唔可以和愛與正義的美少女戰士合體,一起守護聖域。歌都有得唱美少女轉身變已變聖鬥士,以愛凝聚力量救世人跳出生天, 無敵嘅聖衣金光璀璨好美麗唔係鐵係聖衣,著左打都打得勁d,當黃道十二宮全部由美少女轉身變,雅典娜係開心還是相當怨仇?反正我看來完全無違和,都係咁正義熱血…

 

有美國的Fan art二次創作將聖鬥士中的黃金聖鬥士聖衣著哂上美少女戰士的身上,來自外國插畫家drawingsfromhell的創作,佢早前就已在網上發表將龍珠同美少女戰士換頭,今次就再試將美少女戰士著上黃金聖衣,效果相當養眼但絕無違和。原來美少女戰士同聖鬥士係咁合襯。

 

唔知你想唔想睇星矢們攻打美少女守護下的黃道十二官?

上次條片又紅又暗睇唔清?「好彩」嘅係最新又有流出相同片啦,仲係光天化日之下,睇哂新蝙蝠裝同蝙蝠電單車嘅全相添!
hobby
新片流出 《Batman》盔甲、電單車露全相
24 Feb 2020
【台灣街頭藝術】魔神英雄傳Graffiti 華人也能自由創作 改變街頭文化 Graffiti噴畫街頭藝術,係上一輩的人眼中可能是唔正經,反叛的代名詞,然而凡事都有正反兩面,當一個社會地區正正常常穩定自由,藝術才會開 ...
hobby
【台灣街頭藝術】魔神英雄傳Graffiti 華人也能自由創作改變街頭文化 ... ...
24 Feb 2020