{ SKIP }
文:MenClub 摯樂  圖:互聯網
POSTED ON 21 Apr 2020
【白色高貴】限量版白色BOSE 700無線消噪耳機依然站立市場頂峰

Bose一直以來都走在無線消噪耳機尖端,品牌長期居列消噪皇者當中,幾乎所有耳機廠推出消噪耳機都要引bose作比較一下,而去年推出的新系列BOSE 700 無線消噪耳機,大半年後依然係市場上規格功能口碑聲音最佳的無線消噪耳機之一,近期Bose為BOSE 700 耳機帶來全新限量版白色,以白色主調配上奢華玫瑰金色點綴,耳機皇者從來都唔駛理會其他人推陳出新,做自己所長,選擇最好的產品。

Bose 700無線消噪耳機同過去 QC35 II 系列唔同,屬於一個全新系列,係品牌首款以不鏽鋼物料製造耳機,更加時尚美觀,強大方便的控面板功能,可以完整操作耳機各種功能。

雖然去年9月就已經推出市場,但Bose 700 採用的一代降噪技術依然係最新最強,完善的電子線路,加上共有 8 個收音咪系統,收音效果強大降噪表現優秀。擁有 10 級可調節降噪效果功能,開到最大降噪等級時,全世界還你一個寧靜耹聽環境,但調到最低又可以清晰聽到環境聲音,相當神奇好用。我曾多次講過,一個耳機強大與否除左睇硬件機能,耳機app配合都相當重要,《Bose Music》App係呢個耳機長期保持熱賣關鍵。

強效長達 20 小時的播放電量,全天候佩戴舒適。加上 BOSE 700 前衛設計外觀,如今除左黑、銀兩色以外,Bose帶來另一個別注的新選擇,全新 BOSE 700 無線消噪耳機白色限量版售價為港幣 $3,199 元,能夠超越BOSE 700的無線消噪耳機相信只能等待BOSE自己。

距離佢於Twitter宣佈參選不足兩個星期
hobby
【Kanye West】宣佈參選11日 Kanye West退出總統選舉
15 Jul 2020
貴豐踏入35週年的2020年,特別推出 旗艦級別的線材系列Vanta,配搭最高級的HIGHEND音響,最先進技術工藝設計同最高貴細節,根據唔同類型的線材,價格預計係3,000歐元至20,000歐元以上,盡顯派頭,Gryphon就係零舍唔 ...
hobby
【高貴頂峰】丹麥Gryphon Audio 推全套旗艦音響線材Vanta系列
15 Jul 2020