{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 14 Jun 2018
唔知係咪因為「妻不如妾、妾不如偷」,好多男人都對人哋嘅女朋友或者太太非常「感興趣」,甚至有人會覺得啲女仔單身嗰陣冇咩吸引力,但一結婚就突然好吸引。不過以上嘅說法都唔能夠套用於以下介紹嘅呢位莫斯科人妻身上,因為佢本身就好正!

根據喺「俄羅斯版Facebook」VK上面嘅個人資料,呢位Disha Shemetova係一名居住於莫斯科嘅已婚人妻,而睇佢啲相你亦會發現佢係一位裸體模特兒,有成一萬個Followers咁多。雖然佢個樣喺美女如雲嘅俄羅斯當中就唔算好突出,但佢嘅身形曲線就相當吸引,真係令人好想深入了解下佢——但我其實更想深入了解一下佢老公,究竟老婆係一名裸體模特兒嘅話,日子會係點樣過呢?

Disha Shemetova on VK
白雪里子(Shirayuki Riko),就咁睇呢個名,你或者會幻想到一個如雪一樣清純脫俗、不可沾染、令人產生距離感嘅高冷美女,而就咁睇呢位白雪里子個樣,你或者都會覺得佢幾適合呢個名,但如果你向下望一望佢個心口,就唔 ...
girls
假性清純 白雪里子
17 Oct 2018
喺香港嘅啦啦隊,大多都係拎住兩個啦啦球喺到揈揈下,唔算難睇但同時又唔算搶眼;但喺美國嘅高中以至大學,啦啦隊(雖然都係會持住兩個啦啦球)通常都係雲集成間學校嘅靚女,而又再加上外國啦啦隊有好多翻騰拋接嘅動作 ...
girls
甜美火辣啦啦隊員 Natalie Gibson
16 Oct 2018