{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 15 Jul 2019
話咁快又到書展,換言之市面上又會有一堆靚女出寫真餵飽大家嘅眼球。不過由於今年暫時睇落都係新人出書居多,大家除咗逐本拎上手睇下之外,其實好難決定邊本先係最好睇。但如果你求嘅係抵買,我就有本好介紹啦!

呢本寫真總共有九個女仔,分別係「謝花花Sheva」、「飄飄兒」、「小伊淳chloe」、「迷你彩」、「梁小恩」、「水蜜桃Peachie」、「HaHa曦儀Heyi」、「長腿哈比」、「小白Snow」,全部都係來自「17直播」嘅主播。佢哋今年四月時參加咗「17」舉辦嘅活動,限定時間內爭取最多Fans課金支持,最多嘅九個就出咗呢本寫真。能夠令人真金白銀支持佢哋緊有吸引之處,而且有成9個女仔,有啲甜美、有啲性感,仲有啲係又甜美又性感!總有一個啱你口味,咁你話係咪抵睇先?

謝花花Sheva: shevatcw

飄飄兒: beeleechar

小伊淳chloe: imchloe.ll

迷你彩: choichoi_bb

梁小恩: leung.siuyan

水蜜桃Peachie: yw.uuuuu

HaHa曦儀Heyi: heyi_real

長腿哈比: miss_karenyip

小白Snow: snow923white

唔少女士都認為,只要個女仔身材夠大男人就會覺得佢正。但我認為咁樣就未免將男人睇得太過膚淺係,「大」的確係更易得到我哋嘅歡心,但如果只係得某部份「大」,其實並唔能夠滿足我哋。真正嘅「好身材」,係要大得黎 ...
girls
【深夜】奇蹟的黃金比例Body 「名取くるみ」
10 Aug 2022
喺2020年頭,我哋曾經同大家介紹過號稱「集清純與性感於一身」嘅「黒木ひかり」。當時嘅佢憑住「高校4年生 (因為要留級)」嘅身份,黑長直清純可愛外貌,再加唔算豐滿但應有盡有嘅身材,於寫真界寫出一番名氣。但之後 ...
girls
【深夜】事隔年半再拍水著 日菲混血「黒木ひかり」
09 Aug 2022