{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 14 Jan 2020

雖然我唔肯定有咩人會特別對營養師呢個職業情有獨鐘,但如果要講靚女嘅營養師,大家或者會諗起選美冠軍馮盈盈,佢喺大學讀營養學,未入大台前我哋訪問過佢,近排佢仲回復單身添。但假如你唔單止對營養師情有獨鍾,更加對台灣女仔情有獨鍾嘅話,咁就要認識一下呢個「凱拉」啦!

根據凱拉嘅自我介紹,佢正職應該真係一個營養師,但同時又有做Part-Time模特兒咁,但大家睇到佢啲Model相,比起佢係咪一個真正嘅營養師,應該更加好奇佢本人點解可以咁好營養。加上應該係1991年出世嘅佢正值二字尾的輕熟年華,成個人都幾散發住溫暖又豐潤嘅女性魅力。IG上除咗靚相更有飲食建議,果然係食色性也呀!

kcmdlife on Instagram
脫衣舞,作為一個香港人會接觸到呢三隻字,大概就係去泰國嘅時候,但如果依家話你知上網就可以睇到脫衣舞孃,你又會唔會有興趣?
girls
人間漏斗 前脫衣舞孃「Thathoneydip」
18 Jan 2020
所謂ASMR,極度粗略咁講就係透過極真實嘅錄音方式,刺激耳朵令身體產生「高潮反應」,令人有頭皮發麻、起雞皮、全身放鬆等反應,亦有指能夠幫到失眠、減輕焦慮。但請注意呢個高潮唔一定係性高潮,但如果錄音你聽個女 ...
girls
治癒人心的低語 「ASMR Glow」
17 Jan 2020