{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 16 Jul 2020

天氣熱就自然想去沙灘,唔係為咗曬出一身健康膚色,係為咗睇啲女仔曬出一身健康膚色。但去沙灘又山長水遠又身水身汗仲一腳都係沙,好似都係喺冷氣房搵啲一身健康膚色嘅女仔黎睇開心啲呀可?好,就同大家介紹下呢個「Diana Vazquez」!

圖片:ms_dianavazquez on Instagram

今年26歲嘅Diana有墨西哥血統,但就出生及成長於美國最南部嘅佛羅里達州,由於呢個背景,所以佢能操流利英文及西班牙文,亦因為先天及後天關係,所以佢有一身極具陽光氣息嘅古銅色性感身材,IG上亦不乏清涼靚相。如果你睇相都唔夠,佢仲有個Youtube Channel,雖然冇咩人睇,更新又慢啲片又短,但就勝在可以睇到佢呢副身材郁黎郁去,比起睇相又另一種享受黎嘅。

圖片:ms_dianavazquez on Instagram

ms_dianavazquez on Instagram
有好多人問我,喂文青,究竟個IG點樣可以多人Like啲?好簡單,你夠靚,又有人幫你Promote下就得架啦!
girls
【台灣美女】個半月十倍人Like 台妹「CrazyTipsy1009」
11 Aug 2020
OK我知作為男人嘅你哋對佢啲豐胸丸冇興趣,但你對佢另外兩樣出品就應該有好大興趣
girls
【台灣美女】最佳自我代言人 「Donna奶妹」
07 Aug 2020