{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 13 Nov 2020

日本有一個都市傳說,就係秋田、京都、福崗呢三個地方特別多靚女,而其中「秋田美人」更加係以皮膚白皙而聞名,著名女星、一代女神佐佐木希就係秋田出身。咁除咗佐佐木希,秋田縣仲有咩靚女?就係呢位日本寫真新星「小野寺梓」啦!

圖片:onoderaco

小野寺梓細細個就好恨做一名偶像,恨到佢唔理父母反對,由老家秋田獨自「上京」。後來亦成功加入日本女子偶像團體「Pure White Canvas」。不過要講到佢真正被人大眾認識,就要數到8月時佢為《週刊Playboy》拍攝水著寫真,白到反光嘅肌膚配上禾桿冚珍珠嘅身材;人畜無害嘅眼神、配上有如初戀嘅黑長直頭髮,殺大家一個措手不及!除咗令佢人氣急升,亦再一次印證「秋田美人」嘅名號!

圖片:onoderaco

資料來源:onoderaco
有日喺網上討論區見到有人話,真男人應該要識得欣賞臀部,因為呢個部份最實用同埋反映到一個女仔勤唔勤力做Gym喎。我就覺得呢啲野真係各有所好嘅,不過為咗滿足各位讀者嘅喜好,今日就介紹一個有桃尻美女之稱嘅寫真 ...
girls
【深夜】桃尻美女 日本寫真女星「月城まゆ」
18 Jun 2021
100cm究竟係一個咩概念?當然唔係講緊等於1米或者39吋嗰啲廢話,而係指上圍100cm究竟係咩視覺效果。近年日本寫真界又多咗一位「來勢胸胸」嘅新人加入,「桜井木穂」除咗有100cm,仲要係I Cup罩杯,大家想知咩效果嘅 ...
girls
【深夜】日本寫真界新人 100cm「桜井木穂」
17 Jun 2021