{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 15 Jun 2022

香港呢排嘅天氣都係陰陰濕濕,就算放假都唔太想出街,不禁令人開始懷念起「陽光與海灘、比堅尼美女冇咩點著衫」嘅美好日子。正正就係呢個時候,我見到村島未悠為《週刊Young Jump》拍攝寫真時嘅呢條幕後花絮影片,睇住佢著住件泳衣仔係個沙灘上面又跑又跳又揈又盛,個心情即刻就好返哂呀!

雖然大家對於「村島未悠」呢個名未必好熟,但其實我哋去年都曾經介紹過當時仲係叫「MIYU」嘅佢。村島未悠於2016年加入日本韓系女團「CHERRSEE」,並以「MIYU」之名作為團內最年輕成員而出道;2017年首次於《週刊Playboy》水著出道,憑堪稱「偉大」嘅上圍闖出名氣,隨後就以水著偶像身份活躍於日本演藝界。去到2020年團體解散、2021年簽新公司後就改以本名「村島未悠」活動。

而日前佢自己個IG、以及《週刊Young Jump》個IG都公開咗村島未悠為雜誌拍攝首次單人封面寫真嘅花絮,除咗上面條「大奔走」嘅片之外,仲有一系列美感寫真!睇完之後我最大嘅感想就係:日本嘢真係又白又滑呀……我講緊啲沙。

圖片:gr_youngjump_official on IG、happy_miyu0827 on IG

唔少日本女仔自細嘅願望就係加入演藝界,做偶像又好、模特兒又好、演員又好,反正佢哋就係會想盡辦法留喺業界之中成就自己嘅夢想。但同時亦有人選擇急流勇退,從幕前工作退下來。好似今晚要介紹嘅呢位「斉藤優里」咁 ...
girls
【深夜】已成絕唱 已引退的乃木坂46「斉藤優里」
27 Jun 2022
唔少學者、研究都表示,如果情侶想段關係能夠長久、甚至只係性生活得到滿足,最重要嘅一點就係保持新鮮感。而對男人黎講,要保持新鮮感嘅最簡單方法,就係女伴久唔久換下不同造型、扮演唔同角色,明明係同一個人但有 ...
girls
【深夜】造型百變 韓國性感換衫YouTuber「Irene/ 명아」
23 Jun 2022