{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 04 Nov 2022

日本唔少藝人、偶像都係非常年輕就出道,換言之只要有畀心機留意,觀眾們可以話係「睇住佢大」。而今晚要為大家介紹嘅呢名寫真偶像「菊地姫奈」,就係其中一個好例子,因為大家真係字面上地睇住佢「大」架!

啱啱過咗18歲生日嘅菊地姫奈,早於16歲時就已經被阿媽推咗去參加著名選美比賽「Miss Teen Japan」,雖然最後落選,但就成功吸引到經理人公司注意,並將其簽下。之後就先後參加講談社舉行嘅「Miss ID 2020」,以及《週刊少年Magazine》舉行嘅「Miss Magazine」選美,並於後者拎到「Miss週刊少年Magazine賞」,並正式水著出道。近年成為各大青少年雜誌嘅封面常客,更有機會出演劇集電影。

雖然年紀輕輕,但菊地姫奈嘅身材就出人意表地成熟,更「恐怖」嘅係,正值發育時期嘅佢,身材正以肉眼可見嘅速度增長,換言之你依家見到呢個,好可能都未係「完全體」!睇完佢啲相我只有兩個疑問,第一係幾年後佢「完成進化」後究竟會有勁;第二就係,啲日本妹究竟食咩大?

IG:hina_k_1019

早幾年新聞好流行提起「一帶一路」,不過隨住世界政局改變,最近期提起「一帶一路」,已經係解釋緊柬埔寨個KK園區究竟係點樣黎。新聞上嘅一帶一路冇人提唔緊要,日本寫真界就仲有人記得「一帶一露」,而佢就係日本IG ...
girls
【深夜】傳說中嘅一帶一露!似鳥沙也加首本實體寫真
29 Nov 2022
大家成日話香港媒體係標題黨,其實諗條夠搶眼嘅題目不嬲都係媒體嘅工作之一,好似我今日搵緊有咩女仔可以介紹畀大家時,就見到一個美女寫真上面竟然大大隻字寫住「透J之衝擊」。好地地一個女仔做咩要「透J」?莫非那 ...
girls
【深夜】這麼可愛的不是男子!日本寫真星「透」J之衝擊
28 Nov 2022