{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 18 Jan 2023

今日要為大家介紹呢位「安倍乙」,喺出道初期佢就因為神似日本女神石原聰美,加上身材非常好而被稱為「豐滿版石原聰美」——需知道石原聰美本人嘅身材其實都好好。而我哋上次介紹佢,其實係超過一年之前,喺過去呢一年佢有冇新相畀大家欣賞?我即刻搵畀你哋睇下。

2000年出世,今日就滿23歲嘅安倍乙,最早係於秋元康創立嘅劇團「4ドル50セント (4美金50分)」中出道,出道後冇幾耐就因係個樣好似石原聰美,於是成為各大日本少年雜誌嘅寫真常客,留下唔少非常養眼嘅寫真。不過或者係想專心舞台劇嘅關係,安倍乙近年嘅寫真產量大幅減少,近來最性感嘅就係去年8月出咗本寫真《吐息の温度》。

更重要嘅係,隨住年紀漸長,雖然佢都係靚女一個,但個樣已經冇當年咁似石原聰美,寫真嘅驚艷感亦冇當年咁高。所以,或者,可能,佢好快就會告別寫真,專心演戲。大家有得睇就好快啲睇啦。

IG:abeoto0118

香港地地方淺窄、加上大家生活繁忙,浸浴呢家嘢通常都係去Staycation先有閒情逸志做。不過對於日本人黎講,浸浴、浸溫泉可以話係生活習慣之一,甚至有人嘅興趣就係週圍咁浸。好似今日要介紹呢位「高山みれい」咁,就 ...
girls
【深夜」熱愛浸浴的童顏寫真女星 「高山みれい」
07 Feb 2023
縱然AKB系女團近年嘅人氣有所回落,但無可否認嘅佢,佢哋一直以黎為日本演藝發掘出唔少有外貌、有才華、有身材嘅新人,甚至即使係中途卒業嘅成員,往往都能夠於卒業後以「前AKB成員」身份爭取報導,好似以下落黎要介 ...
girls
【深夜】個名好特別 前AKB成員「達家真姫宝」初寫真即全裸
06 Feb 2023