{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 21 Jan 2023

日本女星吉岡里帆係唔少人心目中最正嘅日本女星,而佢早年亦的確影過唔少令人心仔噗噗跳嘅性感寫真,不過隨住年紀漸長、事業蒸蒸日上,佢嘅性感寫真就越黎越罕見。直到日前,佢就襯住自己30歲生日 (1月15日),以及出道十週年,事隔兩年再次推出寫真集《日日》。我哋亦襯呢個機會回顧下佢近年嘅寫真!

出生於京都嘅吉岡里帆,從小就對演戲有濃厚興趣,更曾經一邊喺京都讀大學,一邊於東京上演技班,每次單程都要坐8個鐘巴士。後來為咗直接搬去東京方便生活,佢又曾經試過同一時間打四份工儲錢,直到2013年先開始獲得演出機會,並慢慢成為日本當紅演員之一。吉岡里帆早年亦曾經為不同嘅青少年雜誌拍攝寫真,其中與《週刊Playboy》合作出過多次電子寫真,亦曾於2018及2020年推出個人寫真集。而最新嘅寫真集就係為咗慶祝30歲加上出道10週年嘅《日日》。

在 Instagram 查看這則貼文

吉岡里帆(@riho_yoshioka)分享的貼文

早期寫真

近年吉岡里帆嘅寫真生產量大幅下跌,就算有寫真,性感程度都比早年保守唔少。今次推出《日日》之後,相信又要等好一段時間先會再有新寫真推出。大家要把握機會啦。

IG:riho_yoshioka

如果大家有留意日本新聞,或者會知道近日日本壽司郎因為一個高中生嘅惡作劇而導致股價大跌,蒸發160億Yen市值,甚至有網民影到平時人滿為患嘅壽司郎竟然門可羅雀。而喺呢個時候,Twitter上就出現一條號稱「一個女仔 ...
girls
【深夜】拯救日本迴轉壽司店的台灣女生 「紳士龍蝦」
02 Feb 2023
大約一年前我就同大家介紹過日本小姐出身、憑住柔軟豐滿身材於寫真界大放異彩嘅「フミカ」,當時我就提到,フミカ嘅一大特色係由出道起嘅寫真尺度就已經非常性感,距離全裸幾乎只有一步之遙。咁大家都知尺度呢家嘢, ...
girls
【深夜】國民巨乳姐姐「フミカ」挑戰極限 推全裸寫真
01 Feb 2023