{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 17 Mar 2023

大家都知AV最多可以去到「八十路」,但相信大家細個嗰陣,連「三十路」、「四十路」都會覺得太「成熟」,直到你本人都接近三、四十歲,你先發現其實別有趣味。再加上近年大家更著重管理外表、運動,外表年齡同實際年齡差距就更大。好似今日要介紹呢位「大川成美」咁,下個星期就已經33歲,但你睇佢似咩?

下星期一就迎來33歲生日嘅大川成美,本來係一名銀行職員,2012年曾經參加千葉縣旭市舉行嘅「七夕女王」選拔,再於2014年於涉谷街頭被星探發掘而寫真出道。而除咗寫真工作之外,佢由2013年起就係日本特攝電影系列《太陽戰士蕾歐娜》嘅主角人選之一,至今主演過其中廿一集。

而大川成美自小就非常鍾意運動,中學時曾經係軟式棒球嘅全日本大會MVP,短跑亦曾跑出50米6秒嘅成績,仲參加過日本國民體育大會。就算你依家去睇佢個IG,都會見到佢經常參加高爾夫球等運動。難怪即使進入熟女階段,身材都Keep得咁好。佢仲曾經於個人YouTube嘗試一分鐘換六套競賽泳衣,睇落去就同學生差唔多呢!

IG:naru_coco

四月時我同大家介紹過,因為台上表演時被Fans影到超靚相,號稱能夠與橋本環奈當年爆紅嘅「奇跡的一枚」媲美嘅地下偶像「中川心」。咁既然佢靚到身在香港嘅我哋都知道,日本嘅各大雜誌又點會放過佢呢?所以事隔近兩個 ...
girls
【深夜】第二次「奇跡的一枚」 地下偶像「中川心」寫真出道!
08 Jul 2024
寫真偶像靠外表走紅係不爭嘅事實,但隨住年紀漸長、身材走樣,佢哋嘅人條亦好可能會慢慢滑落,所以大部女星嘅寫真生涯都係去到三字頭左右就完結。而今日要介紹嘅呢位「菜乃花」亦唔例外,於日本寫真界活躍13年嘅佢, ...
girls
【深夜】輕熟寫真女星「菜乃花」 8月推最後寫真集
08 Jul 2024