{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 29 Nov 2023

自從AI生成圖片技術成熟後,坊間就出現唔少製作並販賣AI「J圖」嘅網民——唔好問我點解會知——亦令人猜測更完美、而且可以按每個人口味生產嘅「AI美女圖」,或會於不久嘅將來取代真人寫真女星,掌管一眾男士嘅下半身。但正所謂有危就有機,今晚要介紹嘅呢位「パピコ」,就係乘住「AI美女圖」大熱而冒起,仲成為雜誌選美冠軍!

先講到明,現年24歲嘅「パピコ」係一位現實中存在嘅日本女子,自2021年起就於個人IG上發佈自己製作嘅性感寫真。或者係因為佢個樣頗有「後天加工」嘅味道,又或者因為佢早期嘅相Filter落得頗為重手,反正就係當時有人誤以為佢只係AI生成美女,結果佢反客為主,以「現實中能碰面的AI美女」為名號繼續創作,成功殺出一條血路。目前IG已有高達12.7萬個追蹤,仲有機會參加劇集拍攝。去年參加日本少年雜誌《Young Animal》舉行嘅「Miss Young Animal」選美仲贏埋冠軍添!

雖然你可以話「パピコ」走紅係食咗AI個勢,你亦可以批評佢個樣的確有陣「味精」感覺,但你睇下佢條毫無贅肉而且有明顯腹肌嘅腰,就知佢都曾經負出過唔少努力。而佢對自己亦充滿自信,當年選Miss Young Animal時就話自己「體力及腦力都不輸任何人」,並以日本第一寫真偶像為目標而努力。各位又睇唔睇好佢呢?

IG:papico__desu

相信睇得我哋「深夜系列」嘅男人都知邊個係「神木麗」,而相信唔少人都會認同「神木麗」係目前AV界中身材最正嘅女優(戴返個頭盔,「之一」啦下)。咁如果我同你講,寫真界近日出現一個無論個名、身材都同神木麗「只 ...
girls
【深夜】寫真界「神木麗」 神胸「神木玲美」
23 Feb 2024
一個新人要於日本寫真界取得成功,除咗要依賴佢本身嘅「硬件」之外,其實仲需要好多其他因素配合,例如本身有冇特別嘅資歷,可能打過咩工、做過Model偶像等,有嘅話就更容易吸引到雜誌為你製造話題。而今日要介紹嘅 ...
girls
【深夜】奇蹟的八頭身 寫真界神秘新人「あんもち。」
21 Feb 2024