{ SKIP }
德國藝術家最近就整咗一系列改圖,恥笑喺柏林大屠殺紀念碑打卡自拍嘅人,認為佢哋唔尊重場合。btw,我呢世都會記得,菲律賓人喺旅遊巴前面開心自拍。今時今日資訊發達,無知已經係一種罪!自拍唔係問題,但都要睇場 ...
「問世間情是何物」「愛神也有苦惱問他可知道」情愛自古以來都是最複雜的事,不過總有些小小的事情可以慢慢被我們總括和歸納出來!
土耳其攝影師 Can Dagarslani就影咗輯好特別嘅作品《Serenity》,透過老夫婦嘅情侶合照,細看佢哋臉上嘅皺紋、眼神嘅交流、身體嘅默契,去表達深遠嘅愛情。 ... ...
呢位偽娘モモハル實在太高汁!唔單只正過巨根大島薰!甚至有可能正到你哋明知佢有Jer都仲忍唔住舉手叫︰「法官大人!」
平時叫錯女朋友做其他女孩的名字,你大概都知有什麼後果..如果女伴在床上興高彩烈時在叫其他男人的名字,你又有什麼感覺?
經常見到身邊朋友拍拖後「走樣」,你覺得「走樣」 可能對方覺得無所謂,因為其中一個可能性是因為他們過得太幸福!
在生理的角度,適當及適量的打丁是百利而無一害,例如預防前列腺癌、提高身體免疫力、表現更持久以及勃起的狀態更佳等等......而今次有學者不是探討「打丁」本身,而是「打丁」的時間地點! ...
德國一個26歲電影系學生Eugen Merher,因為要交功課,就用一個關於前馬拉松跑選決心衝出老人院的故事拍成一個非官方adidas廣告。