{ SKIP }
外國就有大把網友分享勵志故事,大曬自己由醜變美嘅相片,話畀大家知,醜小鴨變天鵝其實並唔係咁難實現嘅事,好多人都做得到!
一嘴還比一嘴賤,希望自己一世人一次的婚事能夠完美,秘訣不在婚禮儀式有多童話,也無關婚禮場地有沒有南瓜車T字台或者多少件晚禮服,而是你究竟有多鋪張,讓多少人知道…… ...
俄羅斯靚女多就係人都知,但當所有人都係靚嘅時候,都仲有人可以靚得出類拔粹、能人所不能,咁就真真正正進入「女神」嘅境界!以下落黎就為大家介紹一位俄羅斯新晉女神,Dasha Taran!! Dasha今 ...
俄羅斯插畫家Andrew Tarusov好識做咁將迪士尼公主變成PlayBoy版,一個二個都鬼咁惹火,變晒做PlayBoy女郎,仲唔啱晒你哋口味?
農曆新年撞著情人節,也不知道是把最麻煩的事情一次過面對比較乾脆,還是沒拖拍的人因為過年所以冇咁覺冇咁寂寞……
日本就有個調查,詢問男士們覺得醜女講啲咩最令人覺得自大又嘔心,巴打們自己又有冇貨可以開心share先?