{ SKIP }
歷史上掛上「邦民女」這個稱號的,都是清純可愛的小女生,但來到最新一代,我眼前有著一對豐唇的Gillian卻在舉手投足間散發一種自然而來的性感…
究竟作為一個男人,我哋係幾時「學識」女人嘅胸部係好嘢黎嘅?我哋幾時認同E級好過A級?竹筍又好過八字?而最根本嘅係,女性嘅胸部對於我哋究竟有咩吸引力? ... ... ...
呢三個女仔同《高達》入面嘅御三家一樣,都係各有千秋、各有所好嘅!唔知大家又鍾意砌邊款——我指Robot魂模型——呢?
一段健康嘅性愛關係,一定要顧及雙方嘅感覺,女方用口幫你服務時,稍不留神做咗以下幾樣嘢,分分鐘口交呢回事就可一不可再喇!
或者大家會奇怪:唔係喎,佢唔係引退咗好耐啦咩?的確,佢喺2015年時其實已經引退,不過嗰隻只係唔拍AV嘅「AV引退」,但佢近日就宣佈會全面引退!
事隔4年,佢終於再有新嘅水著寫真,雖然就冇咗以前嗰種青春無敵,但亦唔覺有咩大走樣,反而多咗少少肉好似仲有睇頭。你又覺得佢嘅靈氣,喺呢4年入面又有冇被污染呢? ... ...