{ SKIP }
「問世間情是何物」「愛神也有苦惱問他可知道」情愛自古以來都是最複雜的事,不過總有些小小的事情可以慢慢被我們總括和歸納出來!
日本最大AV網上銷售平台「DMM」近日公佈嘅2016整體銷售數字,第一名嘅竟然唔係三上悠亞同高橋しょう子呢兩大山脈嘅其中一人!贏咗佢哋嘅係…?
土耳其攝影師 Can Dagarslani就影咗輯好特別嘅作品《Serenity》,透過老夫婦嘅情侶合照,細看佢哋臉上嘅皺紋、眼神嘅交流、身體嘅默契,去表達深遠嘅愛情。 ... ...
//只要能讓一個男人覺得,或者以為你單純,你就戰無不勝,攻無不克,想從他身上拿到什麼,都手到拿來了…… 不然你看看那位城中富豪,一輩子嚐過那麼多女人,再紅再出名再漂亮再聰明都有,到最後,還是會覺得一個做 ...
下次你女朋友再拎「Follow me to」系列叫你跟住影,你就拎返Chernyavsky嘅作品出黎:「你著得咁我咪影囉!」大佢三百萬囉咩呀!
呢位偽娘モモハル實在太高汁!唔單只正過巨根大島薰!甚至有可能正到你哋明知佢有Jer都仲忍唔住舉手叫︰「法官大人!」
平時叫錯女朋友做其他女孩的名字,你大概都知有什麼後果..如果女伴在床上興高彩烈時在叫其他男人的名字,你又有什麼感覺?
由於文青近排沉迷俄妹,所以好似好耐冇寫過越南女仔,睇返先知道原來對上一篇「越南越愛」已經係上年11月嘅事!咁點得架!所以我即刻就搵返個越南靚女過大家先! ... ... ... ...
經常見到身邊朋友拍拖後「走樣」,你覺得「走樣」 可能對方覺得無所謂,因為其中一個可能性是因為他們過得太幸福!
在生理的角度,適當及適量的打丁是百利而無一害,例如預防前列腺癌、提高身體免疫力、表現更持久以及勃起的狀態更佳等等......而今次有學者不是探討「打丁」本身,而是「打丁」的時間地點! ...
我知好多人睇《美少女戰士》都鍾意火野麗,因為佢黑長直傲嬌巫女嘅設定又真係幾吸引人。但就我個人而言就覺得佢唔係幾夠可愛——除非佢生到同呢位「suyuyuyu」一樣樣啦! ... ... ... ...
德國一個26歲電影系學生Eugen Merher,因為要交功課,就用一個關於前馬拉松跑選決心衝出老人院的故事拍成一個非官方adidas廣告。