{ SKIP }
文:MenClub Mean娜  圖:互聯網
POSTED ON 08 Jan 2018

每個人都有第一次︰第一次愛人、第一次拖手、第一次接吻……每個第一次都係深刻令人難以忘記,咁你又記唔記得,第一次真真正正面對胸部時,又係咩感覺呢?外國網站《Cosmopolitan》就訪問咗啲男性,要佢哋回憶一下第一次見同埋摸胸部時嘅經歷,你又記唔記得自己嘅經歷呢?

唔好講埋啲咩BB仔時已經會見過阿媽個胸呢啲咁幼稚嘅說法,講緊嘅係當你對性有意識嘅時候,知道男女嘅胸部係有分別嘅時候,咁你第一次見到胸部、摸到胸部,究竟係咩感覺?一齊睇下其他男性對第一次接觸胸部時有咩回憶,同你又係咪同路中人?


「我好細個時有次同女同學一齊玩,唔小心見到佢嘅胸部,當時我心諗︰下?呢個就係波波?咁我都有啦。」


「我第一次真正見到胸部嘅時候好失望,覺得冇我想像中咁大,可能因為我已經喺網上睇得太多大波波。」


「老實講,其實詳細情形我唔太記得,但我可以話你聽,成件事就好似一場夢咁。」


「第一次見到胸部係喺電影見到,裡面有個有三個乳房嘅女人,當下覺得好困惑,但同時又覺得好刺激!」


「我一直以為波波係好硬,好似有肌肉喺入面咁,結果第一次摸到胸部嘅時候,發現原來胸部係好柔軟,忍唔住係咁摸係咁摸,個樣應該係勁傻勁蠢。」


「第一次見到胸部之後,我覺得自己有個全新嘅使命,就係要去睇更多大奶奶!」


「我好細個嘅時候,用咗10美金請一個女仔畀我睇佢嘅波波,當時我覺得呢10美金用得實在太值得!」


「第一次見到波波嘅時候,我當時覺得自己死都會記住呢個moment!」

荷蘭大…架佢真係!
girls
中國製造荷蘭培育 性感網紅Vyvan Le
23 Jun 2018
啲格仔唔係我打架!
girls
姿勢與情緒都很好 Miriam Chick
22 Jun 2018