{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 31 May 2023

早排我哋同大家介紹過由韓國「逆輸入」去日本做偶像嘅「李始燕」但其實喺日本工作嘅韓國女仔就豈止佢一個?好似今日要介紹嘅呢位「あいり」咁,就係一位於日本努力打拚嘅韓國女仔,而且佢嘅工作仲相當特別,就係著名嘅日本陪酒小姐!

據佢於IG上嘅自我介紹,2000年出世,現年23歲嘅「あいり」係一個於日本出生、日本長大嘅韓國人,於七兄弟姊妹排行第五。而如果你就咁睇佢IG啲相嘅話,你大概會以為佢只係一個普通網紅,因為雖然佢有唔少水著靚相,但睇落就相當純情。不過如果你細心留意,就會發現佢個自我介紹仲Tag咗一間叫「銀座J-Vogue」嘅陪酒店。

呢間「銀座J-Vogue」來頭絕對唔細,因為佢嘅老闆就係大名鼎鼎嘅「明日花綺羅」!翻睇報導,明日花於2021年引退後宣佈會開陪酒店,後來因為疫情而延遲到去年9月先正式開業,但憑住佢號召力,開業5日就已經宣佈會開分店,更一度吸引到超過2,000名女仔應徵做陪酒女郎。所以「あいり」能夠成功加入,必定有其過人之處!不過如果大家想去親身理解,睇黎個荷包就要非常深厚先負擔得起啦。

IG:airi_el12

四月時我同大家介紹過,因為台上表演時被Fans影到超靚相,號稱能夠與橋本環奈當年爆紅嘅「奇跡的一枚」媲美嘅地下偶像「中川心」。咁既然佢靚到身在香港嘅我哋都知道,日本嘅各大雜誌又點會放過佢呢?所以事隔近兩個 ...
girls
【深夜】第二次「奇跡的一枚」 地下偶像「中川心」寫真出道!
08 Jul 2024
寫真偶像靠外表走紅係不爭嘅事實,但隨住年紀漸長、身材走樣,佢哋嘅人條亦好可能會慢慢滑落,所以大部女星嘅寫真生涯都係去到三字頭左右就完結。而今日要介紹嘅呢位「菜乃花」亦唔例外,於日本寫真界活躍13年嘅佢, ...
girls
【深夜】輕熟寫真女星「菜乃花」 8月推最後寫真集
08 Jul 2024