{ SKIP }
文:MenClub Mean娜  圖:互聯網
POSTED ON 13 Oct 2017
一眾巴打嘅(FF)老婆新垣結衣嘅新戲《乒乓情人夢》11月就會上映,今次新垣結衣會同瑛太拍檔,演出熱血、青春、搞笑嘅乒乓球手故事。
而最近《乒乓情人夢》就公開新垣結衣喺片中嘅多個造型,包含學生妹、啦啦隊、OL等等,有結衣BB咁百變扮晒咁多造型,粉絲當然高興。
不過其中一個109黑辣妹造型,新垣結衣就非常敬業地,完全拋棄偶像光環,一改平日清新脫俗嘅形象,變成黑皮膚、化濃妝嘅黑辣妹,嚇到粉絲認唔到自己「老婆」係邊位!大家又認唔認得出先?!
答案就係最右呢位辣妹!化成咁,真係完全認佢唔到!
不過其實N年前結衣BB喺日劇《龍櫻》已經有做過辣妹,只係當時造型冇咁誇張,依舊可以見到佢個靚樣。
最近「庄司二号」就畫咗一系列超性感女版咸蛋超人,雖然一系列都係超人樣,但個個都波大腰幼身材正,仲有分唔同類型唔同個性添!
gags
咩類型都有 超性感女版咸蛋超人
17 Jan 2018
唔少攝影師都會喺日本取材,而東京攝影師ヤコー就同樣喺日本影咗唔少相,但特別之處在於,佢影嘅相都有一種超現實嘅感覺,好似動畫咁。
gags
不一樣的日本 東京攝影師ヤコー的動畫風相片
11 Jan 2018