{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 04 May 2017
曾經上網睇到有個Post,係有個男網民話自己近排迷上咗上淘寶J啲女裝模特兒,問自己係咪好「墮落」。雖然我唔知呢位網民有冇睇到呢個Post,但我可以好肯定咁話佢知,佢唔墮落,就算墮,都一定唔只佢一個。因為依家啲網店嘅模特兒真係一個正過一個,唔鍾意國貨?韓國貨你又啱唔啱?


呢位「황주옥」並唔係啲咩明星,亦唔係咩名模,就只係韓國一間網上女裝嘅模特兒。或者因為工作需要,佢好多相都係自拍,但通常都遮住個樣,而且亦唔算性感,理論上咁樣就唔應該會引人注目,但問題係佢身材實在太好,就算著住衫都依然玲瓏浮突,簡直係「著衣巨乳」嘅典範。更過份嘅係有時佢會出樣,而佢原來都係一個美女黎!身材又正個樣又靚,世界真係唔公平!


所以話,J女裝模特兒又點會係問題呢?
j____hwang on Instagram
經常有人問,有甚麼駕駛方法可以慳油一點?答案除了右腳放輕一點之外,就是用更優質的汽油。
autofeature
高質素 = 低耗油 - 加德士特配Techron® 5星級汽油
19 Jan 2018
對很多男生來說,為什麼份糧唔夠,死慳死抵都要買車,就是因為明知太多女生對於有車的男生是會加分的。
girls
王貽興-買車不是虛榮
21 Jan 2018
當中千尋係特別受到矚目,可能因為外貌較出眾嘅關係,由一開始好多人已經留意佢,估佢係黑馬,甚至覺得直接去做偶像都冇問題,不過到時冠軍係咪真係屬於千尋,始終都係未知之數~ ...
girls
真心又靚又可愛的《全日本最可愛高中生》「千尋」
18 Jan 2018