{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 04 May 2017

武田玲奈BB為咗同一個男人同居,竟然同另外四個Roomate夾錢,每個月倒貼100萬Yen畀佢?放心,我只係講緊佢喺Netflix同東京電視台合拍嘅網絡電視劇《她們的百萬日圓(100万円の女たち)》嘅劇情啫。呢套改篇自同名漫畫嘅作品講述零人氣小說家道間慎(野田洋次郎飾)於半年前受邀同五位年齡、性格都唔同嘅女人同居,每個月仲可以獲得100萬Yen生活費,唯一條件就係唔能夠過問佢哋嘅身世同行動。睇落就似係一男五女後宮劇,但其實背後係有陰謀…?

(下面有小劇透)



而武田玲奈BB喺入面飾演「鍾意櫻桃汁嘅高中生鈴村みどり(中譯:碧)」,其中第三集尾就以電話「召喚」男主角慎去佢間房,淨係著住一身白色內衣,問慎人係咪造愛之後就會變強、佢見到自己淨係著內衣興唔興奮、自己有冇魅力、仲問如果自己到十八歲又想造愛,慎會唔會幫佢。睇落就好似好香艷,但其實就帶住一份對長大嘅懷疑。值得一提係原作漫畫中嘅呢一幕,碧其實係全裸——可惡!點解唔跟足原著!


男主角點樣答大家就去睇劇,但如果你問武田玲奈有冇魅力,我就會大叫「有」!今年19歲嘅武田玲奈以雜認模特兒身份出道,除咗拍過唔少電影同劇集,例如《暗殺教室》真人電影版中飾演不破優月、《監獄學園》真人電視劇飾演小千代之外,最搶眼嘅其實係佢影過唔少水著寫真。雖然身材可謂平平無奇,但青春就真係無得輸呀!








「性感」係現代人審美觀嘅其中一個主要構成元素,不過其實大家對於「性感」嘅理解都隨年月慢慢改變,其中一個改變就係「性感身材」由以往形容一個人整體外型嘅「遠鏡」,慢慢變成專注於一個部位嘅「Close Up」,只要 ...
girls
性感的遠鏡 Meaghan McCarthy
19 Apr 2018
睇到要拎紙巾…抹汗!
girls
夏天來了 讓Lauren Summer激起你的熱情
17 Apr 2018