{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 21 Jul 2017
台妹有幾正大家都知;「越南越愛」大家亦應該睇過好多次,今次要介紹嘅呢位「顧庭瑄」據報就係台灣同越南混血,而且仲號稱「 背、胸、腿三絕」!你又認唔認同?


其實呢個顧庭瑄早喺五月嘅時候就已經被台灣網民發現,不過文青走漏眼冇介紹到,到近日台灣網友對佢都仲係念念不忘,所以又再拎返出黎J多次咁解。顧庭瑄最吸引人嘅就係佢無論上圍、長腿、甚至係個背脊都好靚,所以台灣網民就稱佢為「Kinder出奇蛋」,一次過滿足你三個願望。但計我話佢嘅樣貌其實一啲都唔遜色,既有台妹嘅精緻,又有越南女仔嘅嫵媚,合二為一更有風味。


不過有關顧庭瑄嘅資料其實好少,除咗係「台越混血」同今年廿十歲之外,其實就咩都唔知。唯一能夠證實到嘅,就係佢已經名花有主啦。

gu86430 on Instagram

顧庭瑄 on Facebook




所以如果大家只係對Jennifer嘅身體有興趣,自行Google應該會搵到更多材料。但如果你想欣賞Jennifer嘅演技,咁就要留意下今件3月美國上映嘅《Red Sparrow》啦。 ... ...
girls
J.Law的五十道陰影? 《Red Sparrow》性感新預告!
17 Jan 2018
順手重溫下當年嘅藤井Lena嘅靚相!
girls
竟然係花倫同學?汪東城戀上藤井Lena
17 Jan 2018