{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 07 Aug 2017
「深夜系列」介紹嘅好多都係性感、誘人嘅女仔,如果用食物黎比較,就好似每晚都大魚大肉、麻辣火鍋,唔係話唔好食,但有時都會想食下白粥青菜,Refresh一下自己。咁有啲咩女仔可以令大家嘅眼球有Refresh嘅效果呢?呢位台妹「黃昱潔」可能就係一個好答案。 


黃昱潔係一個年僅17歲嘅小妹妹——冇錯,人哋係2000年出世——身高只有155cm嘅佢實在又真係唔係大家平時睇開嘅「皇道」美女,但早前佢就憑住以下呢張小背心打保齡嘅相喺台灣網路打響名堂。長髮圓臉好可愛係原因之一,右手輕托出一個小弧形亦係令大家眼前一亮嘅重點。


不過除此之外,佢嘅外貌身材打扮等都相當平易近人,甚至可能會有人覺得佢係「平凡」。但我就覺我佢令我諗返起中學時期嗰個開朗清爽、令人由個心到暖出黎嘅可愛女同學啦!

155cm_____ on Instagram


其實夏天乃係我哋男人一年最幸福嘅日子,出街又有短褲背心美女、去沙灘又有泳衣少女,就算你唔諗住出街,都有靚女可以睇!
girls
夏天很美好 色氣中國Coser「夏美醬」
22 Aug 2017
「我們的功夫再棒 也敵不過洋槍」!
girls
看到拳頭都硬了 被外國主廚抽水的台大美女Coco
21 Aug 2017