{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 26 Aug 2017
越黎越多運動員因為外貌之受注目,有啲人就話咁樣係對運動本身嘅唔尊重,文青就覺得如果佢自己能夠平衡時間、唔影響成績、甚至退咗役先轉行,其實都冇咩唔啱。正面啲諗,其實佢仲會吸引到更加多人留意呢項運動添!好似香港原來有藝術體操隊你應該唔知,但只要你見過以下呢位香港藝術體操代表Stacey陳詠詩,你呢世都會對藝術體操有深刻印象!


睇返新聞報導,Stacey由2012年,年僅十三歲時就已經加入體院,而且贏得當年全港藝術體操公開賽全能第一名,接下來幾年都有佳績,今年仲會同其他香港體操隊成員去日本集訓。Stacey之後就去咗外國讀書,黎緊仲會升讀UC Berkeley,真係文武皆能。憑佢嘅外貌我哋估計佢應該係混血兒,一頭黑長直髮加甜美笑容,本身已經殺死唔少人。而且佢身型比例非常好,雖然身型嬌小,但影相一樣好睇,久經訓練嘅身材曲線亦堪稱完美!直頭可以話係目前香港運動員嘅「門面擔當」呀!


不過佢又要讀書,又要兼顧訓練,相信都好忙好辛苦,所以大家都唔好期望佢會走入幕前娛樂大眾。呢幾年一於專心支持佢,希望佢可以為香港爭取好成績』!至於其他幻想呢,就自己偷偷地做好啦!
staceydevinachan on Instagram
很多人的日常就是循規蹈矩,生活平淡,但一旦愛情來的時候,卻會變得很「癲」
girls
黃天頤 -《殺不死的愛情》
27 May 2018
包都包唔住!
girls
你確定要把她隔在牆外?墨西哥美女 Liz Alexa Martinez
26 May 2018