{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 28 Sep 2017
學生妹之所以咁受歡迎,其中一個原因係佢好天真無邪好可愛;而學生妹之所以好J,係因為推倒「天真無邪同可愛」本身就係好有快感嘅事。咁樣講好似有啲變態呀可?但如果你遇到一個好似Kanlaya咁可愛、同時又咁性感嘅學生妹,少少變態好似都情有可原呀?


Kanlaya全名「Kanlaya Sae-ngow」,喺來自曼谷嘅大學生,亦係當地少有名氣嘅Model。出名嘅原因好簡單,就係因為佢著校服著得好睇;好睇嘅原因亦都相當簡單,就係因為佢生得可愛!不過可愛嘅校服之下,收埋嘅其實係一個令人想含於口中嘅棉花糖身材!睇落去軟綿綿咁,真係好想用手揸…住佢隻手仔呀!


Kanlaya目前都仲箍緊牙,而根據所有女星箍完牙都會靚十倍嘅經驗,睇黎佢仲有變靚嘅空間!等一年半載就應該會見到成為完全體嘅佢啦!

justsamile on Instagram

Kanlaya Sae-ngow on Facebook


如果可以攬住佢一齊睇波…你仲可唔可以專心睇波呢?
girls
識波女人最吸引 中國主播「麼麼噠」
21 Oct 2017
有女生向我提出了一個有趣的提問:當你在新發展的情人家裡發現一盒已開封的安全套,你不覺得他應該先丟棄,然後在有需要的時候才再添置嗎?
girls
黃天頤-《安全套,應該為誰買?》
21 Oct 2017