{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 26 Sep 2017
依家直播流行,而且有人為咗氹心儀嘅女仔開心,更加願意一擲千金。據知就連喺香港呢個直播唔算流行嘅地方,都有女仔可以透過分成搵到幾皮嘢一個月,更何況係直播盛行嘅台灣?今晚深夜系列要介紹嘅呢位「Mita」就係一個好例子,因為佢曾經喺一次直播中,直接收到四萬銀台幣(約10410HKD)嘅贊助(Donate)!


咁吸引到人哋掉咁多錢落去,Mita都有一定係有佢嘅賣點。Mita擁有一對大眼睛、一對白滑長腿同一對大到會撞到個Mic嘅豐滿上圍,本身係百貨公司Sales嘅佢因為受前男友影響於是開始玩《英雄聯盟》,後來就開始玩直播,仲經常變裝益下Fans,唔少仲係性感打扮。咁你識做時我識Do,Fans科水就自己爽手啦!


不過性感打扮都對佢生活有影響,例如一定會收到好多騷擾Message,而且因為媽媽唔理解咩係遊戲實況,見到個女著得性感對住個鏡頭,以為佢係同人玩裸聊,直播中途仲會入黎鬧佢。唉唷咁辛苦不如唔好做啦,黎啦等哥哥餵飽你呀下~
Mita on Facebook
mitaliang on Instagram


如果可以攬住佢一齊睇波…你仲可唔可以專心睇波呢?
girls
識波女人最吸引 中國主播「麼麼噠」
21 Oct 2017
有女生向我提出了一個有趣的提問:當你在新發展的情人家裡發現一盒已開封的安全套,你不覺得他應該先丟棄,然後在有需要的時候才再添置嗎?
girls
黃天頤-《安全套,應該為誰買?》
21 Oct 2017