{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 08 Nov 2017
日本地下女子偶像團體「假面女子(仮面女子)」自從出咗個童顏巨乳嘅天木純(天木じゅん)之後就唔多「地下」,而且佢哋深知要爭取知名度,最好嘅方法就係要旗下成員打個心口出黎,於是繼天木純之後佢哋就「推出」另一個G Cup成員「神谷えりな」。近日佢仲喺Youtube表現「巨乳碎瓦片」添!

原來好幾位「假面女子」成員都有經營自己嘅Youtube Channel,而其中一名叫川村虹花嘅成員早前就嘗試打瓦片,更加一拳打碎八塊,神谷えりな於是又有樣學樣。但佢知道自己用拳頭點都唔會打得勁過川村虹花,於是就決定搞搞新意思用個胸黎打,可惜因為佢個心口太軟綿綿,無論佢點打都係一塊都打唔爛——話雖如此,睇住佢「拎起」G Gup上圍,再一嘢撞到啲瓦片到,我就隔住個Mon都感受到嗰種衝擊力啦!最後佢就選擇用Pat Pat坐爆啲瓦片。

除咗呢條「巨乳碎瓦片」嘅片之外,神谷えりな喺Youtube Channel上都有頻密更新。其中大有一段係下身全裸,挑戰以Cushion遮住重要部位嘅各種動作,我保證你會忍唔住以慢鏡一睇再睇!

希望佢唔會因為咁成為下一個拒簽受害者啦。
girls
震驚70億人 Bella Hadid上海不慎走光
22 Nov 2017
同大家介紹下今年嘅VS天使!
girls
曾經偷嘢? VS天使Roosmarijn de Kok!
21 Nov 2017