{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 07 Apr 2018
日本唔同韓國,對於女藝人嘅髮色依然都係頗有限制,所以你好少見到有偶像、水著女星會染到一頭金髮。以前最出名嘅金髮模特兒就係「最上もが」,但近日就出現咗一位強勁對手,就係同樣一頭金髮,但更加可愛嘅「篠崎 こころ」!

不過我話「近日」其實係呃你嘅,今年25歲嘅「篠崎 こころ」喺四年前就已經組成偶像團體「プティパ」出道,不過數次轉換成員之後都未見起色就於2016年解散,但一頭反叛金髮配上可愛臉蛋嘅 「篠崎 こころ」反而因此走紅。其實「篠崎 こころ」直到18歲時都係「黑長直」,係因為當年接咗個髮型屋嘅工作而染成金色後大受好評,於是就一直保持。

除咗髮色,「篠崎 こころ」仲有一樣「離經叛道」嘅特點,就係佢公開表示自己係雙性戀,喺相對保守嘅日本黎講都算係相當勇敢!唔知大家又會唔會因為咁而更加鍾意呢個「壞孩子」呢?
篠崎こころ on Twitter
係同一個人黎!
girls
畫風一轉更誘人 中國Cosplayer「犬神洛洛子」
21 Jul 2018
不過呢個唔係踢波,係睇波嘅!
girls
巴迪斯達是你?委內瑞拉肉感美女Daniela
18 Jul 2018