{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 26 May 2018
唔知係因為營養充足定係基因突變,我近年留意到街上好多少男少女身材發展得相當成熟,男仔初中就已經有米八都唔係新奇事,印象最深刻係我曾經喺排隊畀錢時被一個女小學生(因為著住校服)「俯視」,阿叔我自尊當堂碎裂。如果你以為咁樣已經夠早熟,咁你就真係要睇下呢位「Violet Verdandi」啦。

呢位來自美國嘅女仔有經營自己嘅IG同Tumblr Account,其中IG更有接近11萬Fans。Violet有高鼻樑、大眼睛,而且身材亦相當唔錯,雖然露出度唔高,但穿上緊身之後喺鏡頭前搔首弄姿的確係賞心悅目。既然係咁,點解條題又要話「極危險」呢?答案就係如果網上資料屬實,佢係2004年出世,即係今年只有14歲…

所以大家千祁唔好帶住邪惡嘅目光去睇呢位少女——至少呢幾年唔好——另外亦唔好去睇佢個Tumblr,因為我真係唔肯定睇唔睇得架…
daintyviolet on Instagram
唔單止可愛,身材仲非常好!
girls
福岡最可愛?不!是日本最可愛的今田美櫻!
14 Aug 2018
姐姐萬歲!
girls
姐姐的魅力! 年近四十但依然吸引的女星
13 Aug 2018