{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 29 Aug 2018
黃子華話齋,男人名就係反映父母對佢嘅期望,而就憑一街都係阿堅、阿強同阿祥,你就係知道Size有時真係幾重要。咁除咗日夜鍛鍊去取勝,仲有冇方法令你變得出類拔粹嘅方法?有,方法就係呢位泰國美女陳美賢!

點解佢會令你變得雄壯?係咪因為佢嘅火辣身材令你全身充血?係佢白滑嘅皮膚令你血液沸騰?定係因為佢胸前兩顆大痣令你沸騰嘅血液再集中於某一點?通通都唔係!陳美賢之所以能夠令你變雄壯,主要嘅原因係因為佢身材相常嬌小,網上流傳只有不足150cm高,所以正常人一拍埋去,對比之下就顯得你好雄壯,效果立杆見影仲勁過印度神油!

當然,嬌小嘅女生並不少見,但嬌小如佢係按比例縮少,該大的大該小的小該長的(比例上)一樣長就真係唔多常見。再加上佢又「大方」令大家有「得睇」,難怪會被稱為泰國版嘅「千年一遇美少女」。順帶一提,既然佢有中文名,好有可能仲識謂下中文,溝通毫無難度呀——如果有得溝嘅話。

beth_lookgade on Instagram

Chadapornnari Lookgade Rungsanpreecha on Facebook

若果你嘅愛情有呢啲癥狀,記住九叔嘅說話。
girls
好心一早放開佢 有毒愛情的八大特徵
23 Sep 2018
得到兩大男士雜誌認證——過埋今晚就係三大啦!
girls
靚絕俄羅斯 全年最靚Kotyakotyara
22 Sep 2018