{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 11 Sep 2017
我成日都認為「性」係促使人類科技進步嘅其中一個最大動力,例如早兩日終於畀我發現網上有大廠推出嘅VR AV下載,睇黎一路都係小眾玩意嘅VR成為主流真係指日可待。而令「安慰自己」呢家嘢,有人鍾意自己落「手」,亦有人鍾意用工具輔助,例如出開超像真性愛玩偶嘅「Real Doll」,有機會大家應該都想試下。而早前佢哋就成功研發第一個有表情、識反應嘅機械性愛玩偶,話會為各位「獨男」提供一個新嘅快感喎!


上年年尾我哋就已經報導過Real Doll創辦人Matt McMullen喺一個訪問中透露,正在研發性愛玩偶嘅AI(人工智能)。事隔半年,其實佢哋於年頭就已經成功研發出有表情、識答問題嘅「Realbotix」。McMullen話表情素來係性愛嘅「X-factor」(唔信嘅自己去睇水卜さくら嘅AV作品,你就知冇表情真係再靚女都差啲),認為如果能夠有表情交流,成埸性愛就會成為雙方嘅連結,而非單單洩慾。

RealDoll(@abyssrealdoll)分享的貼文 張貼


McMullen又指雖然AI喺程式上就係為咗「愛上主人」,但顧客們亦可以調節佢嘅性感、友善、害羞、天真、知性等12個特質嘅強度,令到你有獨特嘅交流。因為Real Doll嘅專利技術,大家甚至可以為個公仔「換面」,即係玩厭咗就換個性格換過塊面你得到一條新女。


不過以上一切都唔平,官網介紹淨係個表情系統同AI就已經要10000美金,仲未計個玩偶本身嘅價錢。計落睇黎都要十萬落樓——一個舍得又有能力掉十萬銀買個Sex Doll嘅人仲會怕溝唔到女咩?
Realbotix
想成為NBA球員?過到呢兩個測試先啦!
hobby
【高手】NBA級別嘅測試究竟有幾難?!
25 Sep 2017
呢個咁科幻嘅設計,竟然係來自一個1920年代嘅茶杯…
hobby
三尖八角 Krautmotors改裝BMW「電羊」
25 Sep 2017