{ SKIP }
文:MenClub Raphael  
POSTED ON 05 Jan 2018

如果你以為只有香港蘭桂坊是人間妖域,少年你去到2018仍是太年輕了,世界各地妖域處處,只是大家很少機會見到而已。

英國攝影師Lee Chapman從90年代尾移居日本,多年來一直以鏡頭記錄日本人生活的點滴,最近他再次在個人Photoblog Tokyo Times發佈「The Drunk」系列,相中主角有老有嫩,當中很多都是男西裝友,唉,日本職場要去飲酒應酬是常識吧。

想睇埋其餘的照片,或其他系列,可以直接到去Chapman的Tokyo Times睇,只能說,外國人睇日本果然很奇妙。

Photo : Tokyo Times

今次呢款 Blender's Choice 係咪可以用嚟取代已停產嘅響 17 年?
watchesandwine
【無年份】Suntory 新作品 Hibiki 響 Blender's Choice 到底有咩特別? ... ...
22 Jun 2018
習慣上網買酒、Online Payment 嘅香港飲家,其實一早已經脫離實體店嘅束縛!
watchesandwine
【智能零售】阿里巴巴首家無人、無現金交易酒水拍賣體驗店正式開幕 ... ... ...
21 Jun 2018