{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 08 Nov 2022

之前我哋就已經講過,近年唔少日本寫真女星,都係參加由各大青少年雜誌舉行嘅選美比賽獲獎,然後先正式出道拍攝寫真。但日本嘅靚女多到,就算係落選者都非常高質!好似今晚要介紹呢位「立花玲奈」就係啦!

現年24歲嘅立花玲奈,曾經參加《週列Young Magazine》舉行嘅「Miss Magazine 2020」選美比賽,同場仲有早幾日介紹過嘅「菊地姫奈」以及著名水著女星都丸紗也華個妹都丸亞華梨。雖然立花玲奈成功殺入最後16強,但最後都係空手而歸。不過贏唔到比賽都唔緊要,立花玲奈依然憑出色表現成功打入寫真界!

據報「立花玲奈」喺入行之前,乃係一名伴舞舞者,或者係因為運動量足夠嘅關係,所以佢全身都非常緊致,再加上個甜到漏嘅笑容,講真我係唔明點解佢會一個獎都拎唔到。希望佢未來可以有更多機會同大家見面啦。

IG:_rena615

早幾年新聞好流行提起「一帶一路」,不過隨住世界政局改變,最近期提起「一帶一路」,已經係解釋緊柬埔寨個KK園區究竟係點樣黎。新聞上嘅一帶一路冇人提唔緊要,日本寫真界就仲有人記得「一帶一露」,而佢就係日本IG ...
girls
【深夜】傳說中嘅一帶一露!似鳥沙也加首本實體寫真
29 Nov 2022
大家成日話香港媒體係標題黨,其實諗條夠搶眼嘅題目不嬲都係媒體嘅工作之一,好似我今日搵緊有咩女仔可以介紹畀大家時,就見到一個美女寫真上面竟然大大隻字寫住「透J之衝擊」。好地地一個女仔做咩要「透J」?莫非那 ...
girls
【深夜】這麼可愛的不是男子!日本寫真星「透」J之衝擊
28 Nov 2022