{ SKIP }
文:MenClub Mean娜  圖:互聯網
POSTED ON 08 Aug 2017

印象中好似冇耐前先講完日本最可愛乜乜乜,點解話咁快又再有最可愛物物物?究竟日本有幾多個「最可愛」呢?一年N個「最可愛」名銜,咁啲「最可愛」仲係唔係「最可愛」呢?Any肥,今次嘅「最可愛」之選係選出最可愛高一生(高一ミスコン2017),突圍而出嘅人就可以晉級參加每年3月份舉辦,不分地區、年級嘅「全日本最可愛高中生選舉」,咁今年「最可愛高一生」又花落誰家呢?睇睇啲候選名單先!


今次「最可愛高一生選舉」有大約3500人參加,而以下就係人氣最高嘅12位參賽者。



而「最可愛高一生選舉2017」最後選出嘅冠軍就係左邊呢位,來自長崎縣嘅吉田莉櫻,而第二名就係右邊呢位貝賀琴莉。



第一名吉田莉櫻






第二名貝賀琴莉






……不過可唔可愛呢啲就真係好主觀,你又覺得今年頭兩名得獎者夠唔夠可愛先?

雖然大家成日話想石原里美同新垣結衣做自己女朋友,但睇埋個調查就發現,原來佢兩個都有一點入唔到「理想女朋友」個List
gags
日本雜誌調查 男生們的「理想女朋友」
22 Aug 2017
瞓喺底褲上面,都算係男人的夢想之一啦可?
gags
靠佢發個靚春夢 搞笑產品「底褲枕頭套」
22 Aug 2017