{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 04 Aug 2017
IG上有好多靚女都係為咗要成名、要搵錢,所以唔介意得閒就打個心口出黎益下大家,希望大家認得個心口之餘再認得埋佢。但呢個世界都總有啲人係不求名,不求利,純粹為咗滿足自己而露出個心口——同隻貓嘅!


講緊嘅就係呢個名為「cnl0716」嘅IG Account。呢個Account由2015年1月開始成立,至今Post咗超過1300張相,幾大部份都係心口、腳、同更多嘅心口以及更多嘅腳,其他嘅相就係唔同奢侈品、美食、旅行風景照同貓咁,所以我推測佢一係就係一個咩都唔使做,淨係享受人生嘅千金或者闊太,一係就係一個真真正正靠「自己」黎搵食嘅「職業女性」。而啲相一係就因為佢無聊,一係就為咗推銷自己而放嘅。


其實佢都唔係只Post相,喺好多貼文都有分享下自己嘅日常生活、對於愛情嘅睇法咁,所以都唔算非常神秘,唯一就係一定唔會露樣,亦唔會曝露自己真實身份。某程度上都叫有更多幻想空間,你又鍾唔鍾意呢種情趣?
cnl0716 on Instagram




係同一個人黎!
girls
畫風一轉更誘人 中國Cosplayer「犬神洛洛子」
21 Jul 2018
不過呢個唔係踢波,係睇波嘅!
girls
巴迪斯達是你?委內瑞拉肉感美女Daniela
18 Jul 2018