{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 06 Nov 2017
為咗方便記憶又好、嘩眾取寵又好,一講到靚女,大家都好鍾意同其他更加出名嘅靚女作比較,甚至叫佢做「新XX」、「__版XX」。不過因為人氣正高,或者深得民心,所以某啲靚女係處於「神檯」位置,Fans會認為任何人同佢比肩都係侮辱。例如結衣BB、環奈BB就係其中之二。不過同樣盛產靚女嘅台灣近期就出咗個「台灣版橋本環奈」,夠膽挑戰「千年一遇」嘅究竟會係咩人?

佢就係台灣新進藝人謝佳芮,目前係一個演員、模特兒兼直播主。平心而論,謝佳芮都係一個好可愛嘅女仔,尤其係身材瘦小,又有一對大眼睛,身材仲要唔錯,都真係會令人產生一嘢抱起佢再瘋狂摸頭嘅衝動。而某啲角度睇落佢同環奈BB真係有兩分相似——但就真係只有兩分,想多都搵唔到。

另一邊廂,我發現佢有啲似後生十年而且靚啲嘅Mean娜,而最恐怖嘅係根據呢個邏輯,即係Mean娜可能有幾分似環奈BB——我唔可以再諗落去啦,我驚我發惡夢。

謝果 on Facebook

謝佳芮 on Facebook

pmy_anita on Instagram

希望佢唔會因為咁成為下一個拒簽受害者啦。
girls
震驚70億人 Bella Hadid上海不慎走光
22 Nov 2017
同大家介紹下今年嘅VS天使!
girls
曾經偷嘢? VS天使Roosmarijn de Kok!
21 Nov 2017